Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> unutarnji Uzgoj >> Content

Kako dodati Biljke na prozoru u dnevnoj sobi

Biljke može učiniti više nego samo dodati ukrasne dodir na svojoj dnevnoj sobi . Iako je istina da biljke mogu donijeti boju i teksturu u vaš dom , imajući biljke također dolazi s brojnim zdravstvenim prednostima . Biljke mogu smanjiti ugljični monoksid i uklanjanje onečišćenja u zraku , kao i pomoći da se bori protiv prehlade i jasan zagušenja . Budući da je većina biljaka rasti na suncu ,prozor jeizvrsno mjesto za čuvanje i prikazati houseplants.Things što vam je potrebno
police se Screenshot Stropni kuka
bilja vješalica
tegle Pretraživati ​​Biljke
Screenshot Prikaži više uputa
1

Instalacija police ispred svog dnevnog boravka prozor držati svoje biljke . Staklena polica radi posebno dobro za prikazivanje biljke jer ne odvratiti od vašeg prozora . Nemojte pokrivati ​​cijeli prozor s police . Policama trebao biti iste visine kao i na donjem dijelu prozora . Ako imate dodatni širok na prozoru , možete preskočiti ovaj korak .
2

Hang jedan ili nekoliko stropne kuke, iz koje se vise biljaka , iznad prozora . Viseći biljke su posebno učinkovite u dnevnim sobama gdje je prostor ograničen . Prostor se kuke ravnomjerno i izbjeći korištenje previše držati prozor iz postaje pretrpane .
3

Izaberite biljke koje zahtijevaju umjerenu količinu sunčeve svjetlosti . Budući da su biljke će biti smješteni u prozoru , oni će dobiti vrlo malo izravne i neizravne suncu . Neki dobar izbor biljaka koje trebate imati na prozorima su pauk biljke, bršljan i krovne biljke .
4

Transport postrojenja za ukrasne saksije da se nalazi na policama ili na prozorskoj dasci . Rasporedi biljke po vašim željama . Ako ste uređenje više redaka , pobrinite se da bi jači biljke dalje od prozora , tako da oni ne blokiraju sunčevo svjetlo iz manjih biljaka .
5

Hang biljke iz biljnih vješalica kuke koji se pred prozor . Plant vješalica kuke će dodati dubinu i raznolikost u vaš prozor raspored biljaka . Spider biljke raditi posebno dobro u viseće biljke .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1016109127.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.