Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> unutarnji Uzgoj >> Content

Kako smanjiti jedan Poinsettia ga zadržati

Poinsettia biljke su najčešće povezane s božićnog blagdana zbog svoje svijetle crveno nastup u zimskim mjesecima . Nakon što su crveni cvjetovi na biljke počinju umirati , međutim , ove biljke neće zacrvenjeti jednom , osim ako se čuvati biljke . Da bi povratak biljka na svojim crvenim izgledomsljedeće zime , morate ga smanjiti , osim dajući mu odgovarajuće biljne care.Things što vam je potrebno
Scissor ili vrtlarske sheers
tla
veći lonac Screenshot Water Screenshot gnojiva

pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Transplant svoj ​​Poinsettia biljka u loncu koji je 1 do 2 cm veći od prethodnog lonac kako bi se omogućilo rast . U ovoj fazi , vaša biljka može i dalje rasti , ali neće mijenjati boje . Koristite tla označena kao potting tla za najbolje rezultate .
2

Trim biljku dolje , tako da je jedini dio koji je ostao je oko 6 centimetara od tla do vrha biljke . Rezanje natrag biljku je najbolje obaviti u ožujku kadaobojeni dio biljke je umro .
3

Briga za biljke u zatvorenom prostoru kao što bi i svaki drugi biljku , dajući mu vodu kao potrebno kako bi se tlo vlažno , i oploditi ga svaka dva tjedna . Držite biljke na sunčanom mjestu gdje je temperatura 60 stupnjeva celzijusa ili iznad .
4

se biljka otvorenom , gdje će primati sunce i hlad tijekom dana kada je opasnost od mraza prolazi za godinu .
5

Trim sve nove mladice na oko 4 inča , kad god se novi izbojci rasti iznad te točke . Svaki novi shoot trebao biti lijevo s tri ili četiri lišća po snimanju . Zaustavite obrezivanje oko sredine kolovoza .
6

Donesite biljke natrag u krajem kolovoza , a početak postavljanja biljka na tamnom mjestu bez svjetla , kao što je ormar ili sobu bez prozora , svaki dan 20:00-05:00 Stavljanje biljka na tamnom mjestu između tih sati omogućuje da se mijenjati boje u prosincu .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1016109444.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.