Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> unutarnji Uzgoj >> Content

Moj Schefflera gubi lišće u zimi

Ponekad se zove krovna postrojenje za umbrellalike spoj ostavlja kao baldahinom koji također podsjeća na kišobran , Schefflera jepopularna houseplant koji mogu narasti do impresivne veličine unutar pod pravim uvjetima . Ali kad uvjeti nisu dobri ,Schefflera brzo može pasti lišće - i one lišće ne može narasti. Šačica prilično najčešćih razloga moglo izazvatiSchefflera gube svoje lišće . Ispravite uzrok prije rezidbe i inače revitalizira svoju Schefflera . Neodgovarajuće svjetlo

napredovati , Schefflera treba srednju količinu posrednog jakom svjetlu - 200 ili više noga- svijeće - najmanje 12 sata svaki dan . Lišće rasti svjetla može pomoći pružiti odgovarajuću svjetlost tijekom zime iu uvjetima lošeg osvjetljenja . Schefflera će brzo pasti lišće kao odgovor na smanjenje intenziteta svjetla ili smanjenja trajanja svjetla , koja se javlja tijekom zime . Ako svjetlo je primjerena, aliSchefflera ranije rastao pod uistinu optimalnim uvjetima , pad lišća još uvijek može dogoditi - mogućnost možete spriječiti tako štobiljka postupno se vrati ili podesite na niže razine svjetla . S postupnim smanjivanjem svjetlosti , stare lišće može pasti , ali nove će se pojaviti da se bolje prilagoditi postavke .
Overwatering

Scheffleras može overwatered bilo ih zalijevanje previše često ili pomoću previše vode - ili oboje . Mokrom tlu može uzrokovati bakterijsku trulež korijena , što pak uzrokuje lišće padati . Vodadovoljno da u potpunosti natapanje tla Schefflera - izlijeva sav višak vode nakon što je tlo iscrpljen - ali ne opet vode dotla isušuje pomalo . Ipak , čime se tlo da se previše suha , do te mjere da Schefflera wilts , može uzrokovati niže lišće padati ako se to dogodi prečesto . U razdoblju zimskog odmora , vodene biljke tek toliko da bi tlo od isušivanja potpunosti .

Temperature Ljuljačke

Schefflera će izgubiti lišće u zimi , zbog hladni zrak nacrte i također vrući , suhi zrak . Pronađite svoj ​​Schefflera u mjestu i daleko od hladne prozore i vrata otvaraju se u hladnom vremenu i daleko od drva štednjaci , kamina, peći i grijanje otvore . Nakon prilagodbe neke Schefflera je okruženje - i uz pretpostavku svoju svjetlost i potrebe za vodom su dobro upoznao -biljka može proizvesti nove listove
revitalizirajući Schefflera

Čak i kada je njegov uzgoj . uvjeti su prilično dobri , kaoSchefflera raste jači može izgubiti svoje donje lišće . Biljke također će izgubiti svoje donje lišće odgovor na donjem intenziteta svjetlosti ; oni također mogu dobiti visok i mršav. Možete revitalizirati Schefflera zrakom raslojavanje gornji dio biljke - da širi nova biljka iz njega - a to je još uvijek vezan za matične biljke . Kada je krov uklonjen za sadnju ,baza od matične biljke obično će generirati novi rast iz baze .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/indoor-growing/1016109832.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.