Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Brown bumps na Orchid

Orhideje su šarene i elegantne u kući rastućih situacijama i rasti u velik da minijaturne sorte . Sve orhideje pridržavaju određenih rastućim potrebama i napredovati na jakom svjetlu , prozračne temeljima i dobra prehrana . Biljke nose svoje cvjeta na duge, graciozne cvjetnih stabljika i može proizvesti više cvjeta na stabljici putem njihovih rastućih čvorova . Uzgoj čvorovi

epifitskim ili iz zraka orhideje poput Dendrobiums i Phalaenopsis rasti cvijeće stabljika podijeljenih po zglobovima . Ovi spojevi pojavljuju kao smeđe , lagano savijena dijelovima stabljika , i označite dijelove stabljike su sposobne proizvesti novi rast . Novi cvjeta ili cvijet stabljike rastu iz tih čvorova .

Obrezivanje Orhideje

Uzgoj čvorove dolaze u igru ​​tijekom Orhideja cvatnje i sezonu rasta . Kad orhideja cvjeta nestati i umrijeti , izrezati stabljike natrag do 1 inča iznad nekorišteni rastuće čvor . Orhideja će se proizvoditi novi rast na tom čvoru , a one ispod njega , za ponavljanje cvatnje .
Orchid Potting Foundation

Orhideje ne mogu koristiti svoje rastuće čvorove bez adekvatnu skrb i prilika . Držite orhideje u cvijeće medij koji odgovara njihovom raznolikosti ; zemaljske orhideje poput Cattleyas napredovati u labave , visoke kvalitete potting tla , a iz zraka orhideje phalaenopsis kao i Dendrobiums zahtijevaju nonsoil temelje kao što su paprati tvari , kokosovo vlakno ili šljunka . Sve orhideje potrebno brzo crpe temelje kao što su trulež u stajaćoj vodi .
Svjetlost , temperatura i njega

Poticati novi rast i orhideje cvatu na rastućih čvorova s raznih specifičnih osvjetljenje i temperatura . Sve orhideje rasti s jakom indirektno svjetlo ili umjetno osvjetljenje , visoka vlažnost i toplinu . Ne izlažite orhideje na smrzavanje u bilo kojem trenutku . Voda ih s 1 centimetar vode svaki drugi dan da bi korijenje vlažna i sočna , i oploditi svaki drugi tjedan s topiv u vodi 20-20-20 gnojivo . Prebacite se na tjednoj hranjenja s topiv u vodi 10-50-10 gnojivo , kada orhideje pokazati novi rast na svojim rastućim čvorova .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016026235.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.