Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Kako napraviti vlage ladice za orhideje s korom

Orhideje pripadaju najvećem obitelji cvjetnica u svijetu , u Orchidaceae , s više od 30.000 poznatih vrsta i novih hibrida iskakanje gore svake godine . Orhideje možda ima reputaciju teško rasti , ali to ne mora nužno bititako. Dokle god im dati svijetlo, indirektno svjetlo , koru kao supstrat za uzgoj , malo gnojiva i dovoljno vlage , trebali biste imati uspjeha u vašem orhideje rastu nastojanjima . Jednostavan vlažnost pladanj ispunjen kore može pomoći pružiti vlažnost ove lijepe biljke je potrebna . To je ono što vam je potrebno
Mjerna vrpca ili vladara Screenshot, plastični pladanj ili tanjur
orhideja kora
Vlažnost metar ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1 < p > Odaberite plastični pladanj koji je veći od baze vaše orhideje u lonac . Ako imate više saksiji orhideje , mjerenje dužine oni se proširio i odrediti točnu veličinu za svoju ladicu .
2

Kupnja specijalno formuliran orhideja koru koristiti u vlažnosti ladicu . Spread ravnomjerno na pladanj napraviti sloj oko ½ inča duboko .
3

Postavite saksiji orhideja ili orhideje na pladanj . Zatim ulijte vodu na koru ispuniti ladicu na vrhu kore , ali ne i na vrh ladice .
4

Pratiti razinu vode u vašem vlažnosti ladicu nakon što dodate vodu na njega , jer je korijen orhideje ' može istrunuti ako bi im se omogućilo da sjedi u vodi ili ako bi potting medija u svojim loncima previše mokra .
5

Postavljanje mjerača vlage pokraj orhideje li zadržati na pladnju vlažnosti , ako želite . Idealna vlage za mnoge vrste orhideja je između 60 i 80 posto . Dodajte vodu na svoj vlažnosti ladicu kadvlaga smanjuje .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016026272.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.