Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Možete li Korijen Orhideje

? Orhideje su tropske biljke poznate po svojim velikim, lijepim , dugotrajan cvijeća . Jedan orhideja se lako može podijeliti u komade koji su onda zasadili u supstrata za proizvodnju presadnica . Svaki komad mora biti ukorijenjen u podjeli da se uspostavi i napredovati kao pojedinac biljka . Vrste

Postoje dvije vrste orhideja : orhideje s pseudobulbs i orhideje bez pseudobulbs . Pseudobulbs su velike , izbuljene mahune u tvornici baze . U orhideja s više pseudobulbs , razbiti orhideje na pseudobulbs te ih presaditi . U biljaka bez pseudobulbs ,ukloniti i biljka novi navijali odvojeno .
Metoda

do korijena pseudobulb orhideje , lagano razbiti biljku i zasebne pseudobulbs . Stavite pseudobulbs u orhideja cvijeće medij u lonac s dosta drenaža rupa . Labavo pokriti pseudobulbs s keramickom medija oko pola puta do žarulja . S nonpseudobulb orhideja , zasaditi novi rast s novim korijenima priloženih u orhideja medija poput bilo koje druge biljke .

Vremenski okvir

Orhideje uzeti tjedana ili mjeseci da pravilno korijena i afirmirati . Dok godbiljka izgleda zdravo i punašna iznad tla ,presaditi je uspjeh .
Održavanje

Lagano zalijevati novu tvornicu svaki tjedan se navlažiti tlo , ali orhideja treba iskorijeniti i etablirati prije primanja teže zalijevanje . Tijekom tog vremena , osiguraliorhideja nije podvrgnut ekstremnim temperaturama , prekomjerno suncu ili na otvorenom , jer je previše osjetljiva da izdrži te fluktuacije .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016026297.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.