Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Kako rastu orhideje u tušem

Tuš područja mogu ponekad pružiti uvjete okruženja orhideje potrebno da bi se uspješno i proizvodnju cvijeća . Većina sorti orhideje zahtijevaju svijetle indirektno svjetlo , umjereno toplim temperaturama i velikoj vlažnosti . Ako je vaš tuš područje ima prozorskoj dasci pokraj matirano staklo prozora , ili ako objesiti vaše orhideje u blizini toga prozora , ovo stanje moglo biti korisno za Phalaenopsis , Dendrobium , Cattleya ili cymbidium orhideje . Možda ćete morati zagrijati svoju kupaonicu u zimi održavati temperaturu orhideja potrebe , a vi ćete želite spriječiti potting medij od preostalih stalno mokra . To je ono što vam je potrebno
lonac s drenaža rupa
orhideja kora
gnojiva

Prikazati više uputa
1

istraživanje potrebe svog specifičnog orhideja raznolikosti . Neke vrste orhideja može tolerirati više svjetla od drugih , a neke ne smeta hladnije temperature . Tada procijeniti uvjete , kao što su svjetlo i temperatura u svom tušem . Skladu s uvjetima u vašem tušem s potrebama ispravnom orhideje .
2

Plant vaše orhideje u lonac s drenaža rupa i koristiti posebne kore formuliran za orhideje . Razmislite o korištenju plastičnu posudu kako bi spriječili pucanje ako vaše orhideje bi trebao pasti .
3

Postavite saksiji orhideja blizu prozora , koji će omogućiti da dobiju svijetlu neizravnu ili filtrirane svjetlosti . Ako vaš prozor dobiva izravnu suncu čak dio dana , pronađite svoj orhideja dovoljno daleko od prozora kako bi se spriječilo opekline .
4

smjestiti svoju orhideju na mjestu gdje se neće puniti vodom i svaki put koristite tuš . Malo sprej je u redu, avlažnost zraka od dnevnih tuševima će imati koristi vaše orhideje , ali dopustitipotting kora se malo osuši prije nego što ga ponovno zalijevati .
5

kontrolirati temperaturu u vašem tušem na temelju vaših trebalo obuhvatiti specifične potrebe orhideja .
6

oploditi svoj ​​orhideja svaka dva tjedna , koristite posebna orhideja biljka hrana s omjerom od NPK 30-10-10 . Slijedite upute proizvoda za pravilan miješanja i primjene .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016026304.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.