Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Sva Cvijeće otpale Moja orhideja : Što trebam učiniti

Orhideje prikazati egzotične cvjeta na duge, graciozne dionice ? . Oni su porijeklom iz tropskih šuma , na kojima rastu na kori drveća . S minimalnim skrb oni mogu rasti u loncima posebno formulirani kore čips i uživali u domu . Orhideja cvjeta može trajati nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci prije nego što su biljke , naravno, ispusti svoje cvijeće i upišite uspavan razdoblje , a zatim opet cvatu . Sve orhideje ispadne svoje cvijeće , ali ako vaše cvijeće ne otvaraju , ili oni padaju od stabljike prijecvatnje ciklus bi trebao biti gotov, morate provjeriti uvjete koje može utjecati na biljku . Temperatura

širok zamah u temperaturama može uzrokovati cvate od svog orhideje da ispadne prijecvatnje ciklus trebao završiti . Najčešće orhideje su ugodno u istim temperaturama koje ljudi uživaju : 70-80 stupnjeva C tijekom dana i 60 do 65 stupnjeva F u večernjim satima . Pazite da ne dopustite da se temperatura oko vašeg orhideja pada ispod 59 stupnjeva F , i držati biljku iz hladnih propuha . To uključuje prijevoz kući iz trgovine .
Provjerite gnojiva

Ako su vaše cvijeće prekidaju stabljiku prebrzo , može biti da je vaša biljka ne bude propisno oplođena . Vaš orhideja treba hraniti vrlo razrijeđene otopine gnojiva formuliran posebno za orhideje . Pomiješajte gnojiva s vodom prema uputama . Koristite vrlo slab rješenje da vode svoje orhideje . Nakon četiri do sedam zalijevanje , koristite običnu vodu kako bi se izbjeglo nakupljanje gnojiva , što će dovesti do oštećenja postrojenja .
Zalijevanje

Provjerite sigurni da niste više zalijevanje ili pod zalijevanje vaše orhideje . Ili može uzrokovati preranu ispuštanje cvjetovi . Općenitoorhideja treba zalijevati svakih pet do 12 dana . Učestalost zalijevanja ovisi o vrsti orhideje , sezoni i duljini dana . Dulje dana s više sunca zahtijevaju češće zalijevanje . Nakon cvatnjebiljka je uspavan i zahtijeva manje često zalijevanje . Provjerite prstom da se vidi je likora u središtu lonac je suho . Ako je , zalijevati svoju biljku . Drži ga iznad umivaonika i dopustitivoda za odvod iz dna , tako da korijenje ne sjede u vodi i trulež .
Rasvjeta

Jedan odnajvažnijih najčešćih razloga za biljke pada sve svoje cvijeće je njegova stavljanja u iznimno niske rasvjete . Orhideje su najbolji kada je postavljen na mjestu koje dobiva svijetlu neizravno osvjetljenje . Ne stavljate svoj orhideja u izravnoj sunčevoj svjetlosti , iako. To će izgorjeti lišće i oslabiti biljku , koja se također može uzrokovati cvijeće da ispadne .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016110100.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.