Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Kako rastu orhideje na drveću

Većina orhideja su epifiti . U divljini , njihovi korijeni se priključiti na stablima ili stijenama , umjesto da razvija pod zemljom . Ostatak biljke također oslanja na potporu bez postajustabla parazit . To pozicioniranje omogućuje korijeni izvući vlagu i hranjive tvari iz zraka . Kao biljke , aerofit orhideje zahtijevaju sličan podršku , kao što je plute ili dobro gazirano rastući medij formuliran posebno za njih . Ako živite u tropskom ili suptropskom klimom , gdje su orhideje opstane na otvorenom , ove biljke mogu uzgajati na trees.Things što vam je potrebno Srpski Cotton niz
sprej bocu ili prskalice Screenshot Balanced topiva gnojiva
< br > Prikaži više uputa
1

Odaberite orhideja koja uspijeva u vrsti okruženja stabala u vašem vrtu ponudi . Vanda , primjerice , treba stablo koje ne blokira sunce. Cattleya orhideje činiti dobro u uvjetima slabog osvjetljenja . Pitajte u vrtić koji ste kupili tvornicu , kada je njezina aktivna sezona počinje . Ako niste kupiti aerofit , kontaktirajte županijsko kooperativne ured za informacije o vrsti.
2

Postavite beskonačno rastući orhideje na stablima u bilo koje doba godine . Stavite biljku protiv koru drveta . Postavite ga tako da njezini cvjetovi su vidljivi i daorhideja dobiva vrstu svjetlosti to zahtijeva . Kravata biljku na drvo s pamučnom nizu . Korijenje će zgrabiti čvrsto držati kore roku od godine dana , eliminirajući potrebu za zatvarač . Nema potrebe za zamjenu viti nakon raspada .
3

Mistorhideja s sprej bocu ili postaviti prskalicu doći do biljke gore na stablu . Održavatinovo prilogu aerofit konstantno vlažna . Nakon svoje prve vegetacije na drvo vodepostrojenje prema zahtjevima staništa.
4

sprej uravnotežen topiva gnojiva , kao što je 10-10-10 analize , na korijene aerofit orhideje . Nanesite nutrijenta po najnižoj stopi naveden na naljepnici proizvođača i po preporučenoj raspored . Alternativno , hraniti ribe emulzija biljnog ili tekući orhideja hranu .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016110101.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.