Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Orhideje >> Content

Crna Orhideja cvijet

Encyclia cohleatum jeslužbeni naziv za crne orhideje . Black Orchid jenacionalni cvijet Belize i , naravno, crne boje , hvalisav ljubičaste vene . No , kontroverze postoji oko toga da li doista postoje crne orhideje . Ne stvarno crna

crna orhideja mogu , tehnički , biti više odtamno - ljubičasto- smeđa nego crna . Zbog toga , neki tvrde da ne postoji takva stvar kao crna orhideja . Prema Orchid Mania ,crna orhideja ne postoji ; Međutim , neke orhideje su tako tamne boje da oni mogu proći za crno .
Australski domoroci Orchid

orhideje su zapravo tamno smeđa ili smeđa, uključujući Australian rodom orhideja , koja jebogata , tamno smeđa, s dozom ljubičasta i bijela .
Izvorni

Orchid Mania kažeoriginal crna orhideja jeuspravno monopodial vrste koja se penje i zove trichoglottis brachiata . Ova orhideja ima izrazito ljubičaste usne i baršunasta teksture i tamno kesten .
Izgled

usne što mnogi smatrajucrna orhideja podsjećaju na vrijednost školjke ljuska . Listovi su zelenkasto - žute i šarene s ljubičastim točkicama . Neki kažu da je crna orhideja približne hobotnice , na temelju svojih prateći ticala
Idi naprijed i pozvati ga crna

Ako želite da se odnosi na vaše gotovo crne orhideje kao takvi , nema štete u tome . To je učinjeno za nekoliko godina .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/orchids/1016110357.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.