Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Outdoor Uzgoj >> Content

Kako prezimitiCharmed Wine Plant

Charmed Vino ( oxalis ) , jedna od nekoliko Shamrock sorti , može ispuniti sjenovito ili djelomično sunčano rastuće područje s obiljem lišće i nježnih ružičastih cvjetova . Hardy je u USDA zone 8 do 11 , raste čaroban Vino u hladnijim krajevima zahtijeva posebnu zimsku njegu kako bi se spriječilo biljka propasti . Prezimiti u Charmed Wine biljku da bi to zdravo i vitalno od godine do godine, atvornica će odgovoriti s novim rastom svakog proljeća . To je ono što vam je potrebno
vrtlarskim škarama
topljiv u vodi gnojiva ( 15-30-15 )
Prikazati više uputa
houseplant
1

Pomicanje biljka unutra prije prvog jesenskog mraza . Stavite biljku u sunčanom prozoru da raste kao houseplant preko zime
2

VodaCharmed Vino biljka rijetko tijekom zime - . . Jednom ili dva puta mjesečno bi trebalo biti dovoljno

3

Nastavi redovito zalijevanje o houseplant u rano proljeće , osigurati dovoljno vode kako bi se tlo ravnomjerno vlažna .
4

orezati daleko bilo dugonog ili čupavu rast koji se dogodio tijekom zime . Trim proizlazi off samo iznad lišća čvor , uklanjanje do polovice duljinestabljike .
5

Pomicanje biljka na otvorenom opet nakon konačnog proljetnog mraza . Nastavi oplodnju miješanjem topiv u vodi gnojiva na pola snage . Pognojiti biljku dva puta mjesečno .
Dormant
6

Cut natrag Charmed Wine biljka do iznad razine tla i ako mislite da bi se omogućiloda se biljka odlaze preko . zima
7

Pomicanje biljka na tamnom , zaštićenom položaju - kao što je nezagrijanom podrumu - prije prvog jesenskog mraza . Tama i cool temperatura će potaknuti biljku da postane uspavana .
8

Obustaviti navodnjavanja za uspavane očarala Wine postrojenja .
9

Move uspavanu čaroban Wine biljka iz tamno mjesto na početku proljeća i stavite ga u zatvorenom položaju koji prima punu sunčevu svjetlost .
10

Nastavi redovito zalijevanje od houseplant , osigurati dovoljno vode kako bi se tlo ravnomjerno vlažna .

11

Pomicanje biljka na otvorenom opet nakon posljednjeg proljetnog mraza . Nastavi oplodnju miješanjem topiv u vodi gnojiva na pola snage . Pognojiti biljku dva puta mjesečno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1016026552.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.