Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Outdoor Uzgoj >> Content

Kako to Premjestiti zatvoreni kaktus prema van

Većina biljke rastu puno bolji u vanjskim uvjetima . Sobne biljke često su se preselili izvan tijekom ljetnih mjeseci za korisne svjetlosti i kiše , a za rezultiralo poboljšanjem rast . Kaktusi odgovoriti i na ljetni odmor na otvorenom , ali ne možete samo ih treba provesti na suncu i ostaviti ih tamo. Biljke se moraju udomaćile na visokog intenziteta svjetla izvana kako bi izbjegli opekline od sunca lišće . Upute Screenshot
1

Pomaknite kaktus na licu mjesta izvan koji ostaje u hladu cijeli dan . Gledajte kako bi bili sigurniprebacuje sunce ne pogoditi kaktus u različito doba dana .
2

Vodakaktus temeljito namakanjem cijeli korijen loptu dok voda teče kroz dno posude . Ovo namakanje ispire nakupljene soli u tlu i stimulira kaktus početi raste .
3

Širi kaktus u zasjenjenom mjestu za oko tri tjedna . Voda , kad god je tlo suho .
4

Pomaknite kaktus na mjesto gdje se dobiva rano ujutro sunce. Jutarnje sunce je manje intenzivno i pomaže vrati svoj ​​kaktus za više svjetla , bez spaljivanja kožu . Ostavite ga tamo još dva do tri tjedna.
5

Pomaknite kaktus na poludnevni sunce za još dva tjedna . To će rasti i na taj iznos od svjetlosti i mogu tamo ostati trajno , ili ih premjestiti u punom suncu mjestu po želji .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/outdoor-growing/1016110955.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.