Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> biljni Osnove >> Content

Kako koristiti Root Starter

Kada želite pomoći nove biljke, grmlje ili drveće uspostaviti jači i energičniji korijenski sustav , proizvod koji potiče rast korijena može osigurati jarke rast . Koristite korijen starter pomoći proizvesti jake i zdrave korijene . Pažljivo slijedite upute kako bi se osiguralo da koristite proizvod ispravno i da bi trebali imati zadovoljavajuće rezultate u svojim biljnim rastuća endeavors.Things što vam je potrebno Srpski Žlica
Lopata
Prikazati više uputa

1

protresite sadržaj dobro zatvorenoj posudi energično miješati .
2

Mjera 3 1/2 žlice koncentriranom korijena startera za svaki galon miješane otopine želiš . Dodaj izmjerenu root starter u kantu i ispunite ga s 1 galon mlakom vodom .
3

Digsadnje rupa za biljke i stavite ga u rupu na potrebnu dubinu za biljka . Nemojte pokrivati ​​korijene sa zemljom još.
4

Ulijte 1 litru razrijeđenog korijena starter tijekom izloženih korijena za male biljke i cvijeće . Ulijte 3 litru razrijeđenog korijena starter preko korijena srednjih grmova i grmlja . Koristite 1 galon razrijeđen korijena startera za drveće , grmlje i biljke više od 4 metra .
5

Ispunite rupu s tla u potpunosti i nabijati tlo čvrsto prema dolje s rukama . Voda tlo temeljito odmah nakon što ste završili sadnju biljaka .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1016111468.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.