Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> biljni Osnove >> Content

Visoke trave za korisnike Pravila Screens

Ako želite povećati količinu privatnost u svom dvorištu , možda ćete osjetiti potrebu za izgradnju ograde . Osim što jeskupo pothvat,ograda također može stvoriti zatvoreni - off osjećaj u dvorištu . Umjesto toga , razmislite o sadnji razne visoke trave uz rubove vaše imovine stvoriti prirodnu zaslon privatnost . Big Bluestem

Big bluestem trava jeidealno visoka trava koristiti kao zaslon privatnost oko vaše imovine . Kao što mu samo ime kaže , njegova proizlazi tonirano plava . Ova raznolikost trave je također poznat po svojim ljubičasto cvijeće . Big bluestem trava naraste do visine od osam metara , iako je obično raste na između šest i sedam metara . To cvijeće u jesen mjeseci te je lako rasti , jer to zahtijeva malo na putu održavanja .
Trave

trave jezajedničko North American trava koja raste na dovoljno značajne visine da bi bila pogodna za potrebe privatnost . Trave ima dvije varijante - gorske i nizinske . Gorske sorta je više idealan za korištenje u vašem dvorištu , kao što raste na maksimalno šest metara u visinu . Tipa nizinska može doći do 12 metara u visinu , što bi moglo biti previše visok za uporabu u svom dvorištu .
Indian trava

porijeklom iz Sjeverne Amerike , indijski trava raste za otprilike šest metara u visinu , što je korisno kao zaslon privatnosti na stražnjoj strani ili stranama vaše imovine . To je crvenkasto - zlatne boje, pogotovo u jesen , kada je cvijeće . Bonus na korištenje Indijski travu oko kuće je da različite vrste leptira stave svoje ličinke u travi . Kada seličinke izlegu , morat ćete leptire lepršavosti oko svog dvorišta .
Western wheatgrass

Western wheatgrass ne raste kao visok kao neke druge uobičajene vrste trave , što ga čini korisno ako ne želite svoj ​​prirodni zaslon privatnosti pojaviti pretjerano visok. Ova vrsta trava , koji bi mogao rasti kao visok kao tri noge , ima , naglasio je sjeme pods na kraju svake stabljike . Osim što jeidealna privatnost zaslon , ona također pomaže u kontroli erozije , što je idealno ako imate staza na rubovima vaše imovine .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1016111644.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.