Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> biljni Osnove >> Content

Key Stage 2 za zelene biljke

Velika Britanija razdvaja osnovnoškolsko obrazovanje u dvije faze : Key Stage 1 i Key Stage 2 Ključne Stage 2 studenti studirati zelene biljke u znanosti . . Ovi učenici uče o dijelovima biljke kao i biljke životnog ciklusa . Osim akademskog obrazovanja , studenti mogu biti zamoljeni da obavljaju pokuse u kojima rastu biljke da steknu znanja kako zelene biljke funkcionirati . Dijelovi biljke

Key Stage 2 studenti studirati imena i funkcije različitim dijelovima biljke . Učenici uče kako se korijeni , lišće i stabljike zajedno rade prometovati vode i minerala u cijeloj biljaka kao o dijelovima biljke koja se koristi u reprodukciji . Studenti mogu objasniti kako fotosintezu i reproduktivni ciklus do kraja studija u ovoj oblasti.
Nizanje

Nizanje je vrlo važno u Key Stage 2 . Studenti uče kakobiljka raste iz sjemena do zrele biljke i što su koraci su između. Oni su također upoznati biljke osnovne potrebe i ono što ljudi trebaju osigurati , ako su oni rastu zelene biljke . Studenti bi trebali biti u mogućnosti staviti slike kako od biljke životnog ciklusa .
Life Cycle

Key Stage 2 studenti uče kako sjemenke biljke i postati ono što cvijeće reproducirati . Oni su u stanju navesti sve dijelove biljke koji su uključeni u reprodukciji i objasniti kako se radi reprodukcija . Oni mogu objasniti proces oprašivanja i gdje sjemenke dolaze iz , i objasniti kako sjeme klijati i na kraju postati nove biljke . Studenti mogu imenovati muške i ženske reproduktivne dijelove biljke .

Stage 2 Aktivnosti

Nastavnici mogu koristiti razne aktivnosti učiti ključnoj fazi 2 učenike o zelenim biljkama . Sekvencioniranja kartice supopularan izbor - ove kartice pokazati jedan od procesa studenti pokušavaju naučiti i studenti moraju ih dovesti u red . Studenti također trebati crtati ili naljepnicu dijagrame , au nekim slučajevima učitelji zahtijevaju studente da se biljka sjeme i pratimo biljke rastu u sjemenu, dnevnik tijekom određenog vremenskog razdoblja .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/plant-basics/1016111649.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.