Kako prikupiti & Suhi kopriva

kopriva sukorisna biljka , a ne samoneugodno korova . Lišće koprive opskrbezdrava kuhani zeleni slično špinat , a možete skuhati suhe lišće i cvijeće u biljni čaj . Svi dijelovi biljke su jestivi , kopriva i osuši se koristi u različitim biljnim lijekovima . Žetvi koprivu bez pada kao žrtva svojih žeže bodljama može predstavljati izazov , ali to je lako riješiti korištenjem zaštitne opreme pri izboru i rukovanje biljke . Bodljama sušiti se kuhana ili suši , tako da oni više ne predstavljaju problem.Things što vam je potrebno
Rukavice
dugi rukav košulje
Škare
Vrećica
viti
zatvorenu posudu
Screenshot Prikazati više uputa
1

Donapar teških rukavica idugi rukav košulje . Tuck su rukavi košulje u rukavicama tako da nema gola koža izložena kao što žetve koprive .
2

Uhvatite kopriva biljka po lišću , na pola puta iz svoje baze . Uz oštrih škara , siječe stabljike samo ispod dijela biljke koje držite .
3

Staviti koprivu u velikoj papirnatoj vrećici . Nastavak berbu doktorba je oko pola puna .
4

Skupi vrh papirnatu vrećicu i omotajte kanap oko njega da bi otvaranje zatvorena . Probiti rupe u torbi oko strane i na dnu da bi zrak mogao slobodno cirkulirati kroz vrećicu .
5

Hangtorba u toplom i suhom mjestu po viti. Osušite koprive za pet do 10 dana , odnosno dok ne budu potpuno suhi i krhki .
6

sjekli lišće i stabljike . Spremite ih u zatvorenoj , hermetičan kontejner na hladnom ostava dok ste spremni da ih koristiti .

Vorherige Seite

Kako presaditi lemongrass

Lemongrass ima mnoge zdravstvene i prehrambene prednosti , kao i radi dobro u krajoliku . Uzgajivači ekstrakt ulja iz trave i uliti ga u različitim ulja , sapuna i kozmetičkih proizvoda . Osim toga ,sama trave dodaje blagi okus limuna kada dodan kuhi

Více >