Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> grmlje >> Content

Visina Camellia Saluenensis

Camellia saluenensis je manja vrsta kamelije često koriste za križanje. Poželjno po krugu , kompaktnom obliku i plodan cvatnje , Camellia saluenensis je porijeklom iz Yunnan provinciji u Kini, te jeomiljena s kućnim vrtlara koji ne smeta naginjanje na svojim pomalo izbirljiv potrebama . Izgled

Camellia saluenensis naraste do prosječne visine između 15 i 20 metara , što je na malom strane za kamelije vrsta . Pojedini cvjetovi su urezana latice u nijanse bijele i ružičaste , s dugim žutim prašnika . U jajolike , istina - zeleno lišće su nazubljeni rubovi .

Klimatske

Procvjetale su hrabar u US Department of Agriculture biljnih srčanost zone 7. i 8. . Neki hibridi mogu preživjeti godinu - round u područjima kao što su hladne USDA zone 6 . Camellia saluenensis često cross- uzgojenih posebno za stvaranje hladne - jednogodišnja hibrida , prema Huntingtonu Botanički vrt .
Kultura
< br >

kamelije ne rastu dobro u vrućim, vlažnim klimama . Ona uspijeva najbolje u umjerenim područjima i voli dobro isušivanje , kisela tla . Previše vlage u tlu može oštetiti plitko korijenje . Djelomični nijansa je najbolje za ove biljke , a nijansu koja štiti i od ranog jutra i kasno poslijepodne sunce je još bolji . Previše izlaganja suncu može opeći lišće .

Odabrane sorti

najpoželjnijih vrste Camellia saluenensis su hibridi , kao i oni uklopiti plodan cvatnje vrsta s jače ogrlicom cvijeće drugih vrsta kamelije . Većina hibrida sunijanse lavande - ružičaste . " Vrt Glory " jevrlo teško ogrlicom , svijetlo - ružičaste hibrid . " Gay Time " jeblijedo lavande s tamnijim ljubičastim marži koje zadržava duge žute prašnika vrste.


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1016026946.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.