Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> grmlje >> Content

Kako ukloniti Caragana

Caragana , također poznat kao sibirski graška grm , jehladna i suša tolerantni grm otporan na US Department of Agriculture bilja smjelost zone 2. Ovisno o uvjetima uzgoja i njege ,caragana može narasti i do 20 metara . visok. Ako vaš prostor previše ograničen za caragana ili ste spremni za prelazak na druge biljke , a zatim ga izvadite iz krajolika i početi ispočetka s drugim biljkama , ako desired.Things što vam je potrebno
lopping škare
Saw
Spade
rovokopač
Stump brusilica
Glyphosate
kist
Prikazati više uputa
1

Izrežite caragana dolje na zemlju . Ako vaš caragana je velika , kao drvo , a ne kao grm , možda ćete htjeti zaposlitiprofesionalna . Manje, više grmova može se smanjiti pažljivo . Koristite lopping škare za trim off Viši grane i pilu odrezatideblje stabljike i gaće .
2

Uklonite panjeva i korijena , ako je moguće . Lopata može biti nedovoljno ukloniti veliki panj i korijenski sustav . Ako je tako , morat ćete bagerom kopati u tlo i podignite panjeva i glavne korijene . Također možete iznajmiti panj brusilicu , po uputama proizvođača . U preostala drvna sječka napraviti dobar malčiranja materijal .
3

Paint glifosata izravno na panjevima i bilo koje druge preostale stabljike u roku od pet minuta od rezanja . To jealternativa za uklanjanje ili mljevenjem panjeva . Sprej rast caragana s glifosata kad god izdanke . Kemikalije ubiti novi rast i svoje korijene . S vremenom i uz upornost ,cijela caragana biljka će umrijeti .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/shrubs/1016112319.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.