Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Što obući Brusnica Branje

Branje brusnice ( Vaccinium macrocarpon ) je zahvalno na nekoliko razina : vi ćete se provesti vrijeme na otvorenom , naučiti nešto o tome kako su brusnice narasla i bere te odvesti kući neke ukusne poslastice koje ste sami izabrali. Brusnice su često bere u vrijeme prvog mraza , tako da ćete možda morati nositi slojeve , ili dovoljno toplu odjeću da bi vas ugodno ako namjeravate ostati izvan neko vrijeme . Nisu svi berbu brusnice je učinjeno na način neke reklame sugeriraju , tako da prvo provjerite kod lokalnog uzgajivača saznati da li ćete biti mokri berbu ili suha berbu , kako bi se utvrdilo što je čizme nositi . Obuća

odgovarajuća obuća za branje brusnica varira ovisno o metodi tipa žetvu koristi . Komercijalni uzgajivači često koriste metode vlažne berbe, koja poplava cretova s vodom , tako brusnice isplivaju na površinu . Na mokrom berbu , morat ćete nositi čizme za vodu , kao i ribolov čizme za vodu , kako bi stopala i noge suhe . U uzgajivači mogu pružiti to , ako je potrebno ; ih nazvati ispred vremena kako bi saznali ako posjetite komercijalni rad . Neke manje brusnica farme žetve bobice suhe , što jestarinski način . Tlo i dalje može biti dovoljno mokra do koljena zahtijevaju visoke gumene čizme . Opet ,poziv na uzgajivač će vas trag u trenutnim uvjetima tla . U najmanju ruku , nositi obuću koja je nešto vodootporna ili da ti ne smeta sve blatnjavo i čarape držati noge toplom .

Sweatshirts i jakne

Što nosite li pokriti svoje ruke i torzo trebao biti udoban , kao što ćete biti dostizanje i istezanje često. Nosite nešto vremenskim prilikama , kao npr. s patentnim zatvaračem trenirke možete unzip , ako se osjećate toplo , ili slojeve , kao što su T-shirt pod toplom džemper ili srednje težine jakne . Budući da su brusnice beru krajem jeseni ,vrijeme može biti dovoljno hladno nositi zimsku jaknu . Nosite predmete koji se lako peru i da vam ne smeta uzimajući prljave , kao što postojišansa za dolazak kući sa zemljanim ili brusnica mrlje na odjeći . Jakna ili majica s džepovima nudi priliku da se toplo ruke kad su dobili hladno .

Hlače

Ako berbu brusnice usuho ili polusuho bog , možda se kleči puno , budući brusnice raste na trsu . Nosite udobne hlače koje se može nositi prljavštine i lako se opere , kao što su traperice ili tereta hlače . Koljeno jastučići sudobrodošli dodatak ako ih normalno nositi dok klečeći u vrtu . Najvjerojatnije ,vrijeme neće biti dovoljno toplo za kratke hlače ili Capris ; provjerite vaše lokalne prognozu ispred vremena kako bi izabrali hlače koje će vas ugrijati ako namjeravate ostati vani neko vrijeme . Toplinska donje rublje ili tajice ispod hlača može dodati toplinu i ako su temperature blizu nule .

Kape i rukavice

Imajući glavu i ruke topli je važno , pogotovo ako namjeravate potrošiti više od 10 ili 15 minuta na otvorenom . Nosite udobnu zimsku kapu držati glavu toplo, ili kapuljačom i kapu ako je vjetrovito . Šal štiti lice od vjetra i čuva ga toplo , što dišemalo lakše kroz tkaninu , akoSubjektivni je ekstremna . Rukavice i rukavice držati ruke toplom između motika , ili se odlučiti za rukavice ili rukavice s prstima koji presavijajte zadržati barem dio ruke tople kao što pokupiti .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016027018.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.