Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Uzgoj & Proklijalo Drosophyllum Lusitanicum

Drosophyllum lusitanicum je poznat u krugovima biljke mesožderke čudan kao bezazlen bor za svoje rastuće navike nalik borovih iglica i rosa proizvodi uhvatiti insekte . Ove biljke imaju reputaciju teško klijati i rasti . Mnogi od širenja problema koji s tim biljkama , međutim, s obzirom na svoje neobične kulturnim zahtjevima . Klijavost

Sjeme s najboljim klijavosti stope su ljetna bere i potom pohraniti u hladnjaku . Raspršiti sjeme na vrhu hidroponska sjemena - počevši medija u jesen i držati ih vlažne. Najbolja klijavost događa kada temperature kreću se između 40 i 60 stupnjeva celzijusa . D. lusitanicum sjeme može potrajati devet mjeseci da klijaju , čak i pod idealnim uvjetima .
Skarifikacijom

Među uzgajivačima D. lusitanicum ,rasprava bjesni o tome hoće li ili ne mrcvariti sjeme prije sadnje ih . Neke škole mišljenja vjeruju da će to pomoći u povećanju klijavost vrijeme . Ako se odlučite za mrcvariti sjeme , ispočetka ih s finim brusnim papirom dok ste uklonili sjeme kaput . Unutar sjemena će biti bijela . Namočite ih za 24 sata u vodi prije sadnje .
Uvjetima uzgoja

razliku od većine biljke mesožderke , D. lusitanicum ne može tolerirati blatnjav uvjete . Oni rastu najbolje u siromašnoj , kiselog tla mijenja se s pijeskom i suha na dodir. Magla biljka redovito , ali nemojte dopustiti da sjediti u vodi . Optimalan rast se postiže kada su dani 65-75 stupnjeva celzijusa , a noći su oko 50 stupnjeva .
Problema

D. lusitanicum je općenitolako biljka rasti , ali to može umrijeti akokorijenski sustav je poremećen . Transplant D. lusitanicum odmah nakon klijavost ili korištenje treseta lonce kada počinju sjemenke . Biljni sadnice u 10 - do 12 - inčni loncu i ne opet presaditi . Trulež korijena jeveliki problem s ovom postrojenju . Terakote lonci snažno su ohrabreni zbog svoje sklonosti da se osuši . Nikada ne ostavljajte D. lusitanicum u stajaćoj vodi ili visoke vlažnosti .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016027058.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.