Biljke za Lehigh Valley Area u Pennsylvaniji

Kada je u potrazi za novim cvjetnica , grmlja i drveća , to je uvijek najbolje da ide materinji . Jer oni rastu tamo , naravno , oni su daleko više vjerojatno da će cvjetati od egzotičnih biljaka koje vole drugačiji okoliš . Većina Lehigh Valley, Pennsylvania , je američko ministarstvo poljoprivrede biljka smjelost zone 6b , gdjeprosječna niske zimske temperature je 19 stupnjeva celzijusa , aprosječna visoka temperatura ljeti je 84 stupnjeva celzijusa . Srećom , to prilično blaga klima podržava bogat i raznolik izbor biljke iz koje možete izabrati . Cijeli Shade urođenici

Drooping leucothoe ( Leucothoe fontanesiana ) i divlja slatki William ( Phlox divergirati ) su Lehigh Valley starosjedioci koje uspijevaju u sjenovitim vrtovima . Opuštene leucothoe jezimzeleni grm koji raste u visinu i širinu od 3 do 6 metara . U proljeće , ona proizvodi šiljci bijelog cvijeća . To je jednogodišnja u USDA zonama 4-8 . Wild slatko William jezeljasta trajnica koja raste u visinu i širinu od 9 do 12 inča . Također cvjeta u proljeće , proizvodnju ružičasto - ljubičaste ili purpurne - plave cvjetove . To je jednogodišnja u USDA zonama 3-8 . Obje vrste rastu najbolje u organski bogate zemlje koja teži da ostane vlažna .

Djelomičnu sjenu starosjedioci

Glatke hortenzije ( Hortenzija aborescens ) i vrt Phlox ( Phlox paniculata ) su Lehigh Valley , Pennsylvanija starosjedioci koje uspijevaju u djelomično sjenovitim vrtovima . Glatke hortenzije su listopadne grmlje koje rastu u visinu i širinu od 3 do 5 metara i cvatu u bijeloj boji tijekom ljeta . Oni su hrabar u USDA zonama 3-9 . Vrt Phlox su zeljaste trajnice koje rastu u visini i širini od 2 do 4 noge i cvatu tijekom cijelog ljeta . Oni su ružičasto - bijele do ljubičaste cvijeća . Oni su hrabar u USDA zonama 4-8 . Obje vrste rastu najbolje u brzom crpe tlo .
Zenita urođenici

Virginija sweetspires ( Itea virginica ) i divlje Petunias ( Ruellia humilis ) su Lehigh Valley autohtone biljke koje uspijevaju u svijetle, sunčane vrtove . Virginia sweetspire jelistopadni grm koji naraste do visine i širine 3 do 5 metara . U kasno proljeće i rano ljeto , ona proizvodi 2 - do 5 - inčni duga , mirisnim bijelim cvjetovima , a na jesen , lišće mijenja boju u crvenu . To je jednogodišnja u USDA zonama 5-9 . Divlje Petunias su zeljaste trajnice koje rastu u visinu i širinu od 1 1 /2 do 2 metara i cvatu od proljeća do jeseni . Njihovi blijede ljubičaste cvijeća privlače leptire . Oni su hrabar u USDA zonama 4-8 . Obje vrste rastu najbolje u brzom crpe tlo .

Indijanci Stabla

Cvjetnice dogwoods ( Cornus florida ) i slatki bay magnolije ( Magnolia virginiana ) su listopadnog drveća koji su porijeklom iz Lehigh Valley, Pennsylvania . Cvatnje dogwoods narasti do visine i širine od 15 do 30 metara i cvatu u bijelom u proljeće . U jesen ,lišće mijenja u svijetle crveno . Oni su hrabar u USDA zone 5-9 i raste dobro u punom suncu ili djelomičnu sjenu , iako oni više vole djelomičnu sjenu . Sweet bay magnolije narasti do visine od 15 do 20 metara i cvatu u bijelom u proljeće . Oni su hrabar u USDA zone 5 do 10 i napredovati u punom suncu ili djelomičnu sjenu . Oni rastu najbolje u organski bogate zemlje koja teži da ostane vlažna i mogu se uspješno uzgaja u vlažnim močvarnim ili sadnje stranicama .

Kako napraviti domaći kapanja sustav

domaći sustav navodnjavanja kapanjem jesredstvo za amaterski hortikulturista ili homeowner žeti prednosti kapanje navodnjavanje bez stvaranja troškova komercijalnog sustava . Prednosti uključuju očuvanja vode kroz eliminaciju isparavanja i duboke per

Více >