Možete li Biljni reznicama korijena u balama sijena

? Vrtlari Želeći nove načine uzgoja biljaka naći slame bala dati im koristi više u - prizemlju sadnju . Bale bi pogodnom mediju za rast nakon što je uređaj putem zalijevanje i gnojenje za nekoliko dana . Prednosti korištenja balama sijena su da oni čine rastućih područja dostupnijefizički izazvan i osigurati dodatne rastućih područja za vrtlara s ograničenim prostorom ili lošem tlu . Korijen reznice suneobičan izbor za baliranje slame kulture , međutim . Rezanje korijenja Osnove

uzimanje korijen reznice je održiv način propagacije za neke drvenaste ukrasi i zeljaste trajnice . Dijelovi korijena ukloniti iz biljaka , kao što su kupine ili floks , ili će se proizvoditi nove izbojke iz reznice ili novi urod korijena , a uslijedile su izdanci , objasni North Carolina kooperativne stručnjaci . Vrtlari biljni korijen reznice iz uspavanih biljaka , bilo u zemlji ili u navijali mediju . Svaka bolest i tvari insekata bez da podržava reznice služi kao rooting medij za većinu vrsta rezanje , sve dok to drži dovoljno vode imajući reznice vlažna i osiguravanje dovoljno zraka do korijena , u skladu sa University of Vermont Extension Leonard P . Perry , dr.sc.

Straw Bale Ograničenja

Iako većina išta može rasti u balama sijena , oni su bolji za neke biljke od drugih su , upozorava West Virginia Sveučilišne proširenja Alexandria Ravno . Ona napominje da su tipični Straw Bale Biljke su godišnji povrća . Osim toga , članovi Oklahoma Produžni osoblje savjetovati zamjene bale na kraju svake sezone rasta . Korijen reznice grmova ili trajnice su problematične izbor ako ne želite da ih ometati na kraju jedne sezone .
Održavanje Straw Bale Biljke

Ako stavite korijen sadnice u balama sijena , zalijevanje i gnojenje su kritične za održavanje sadnje . Voda je brzo filtrira kroz bale , pa držeći ih vlažnom zahtijeva stalno navodnjavanje , prema Oklahoma Extension osoblja . Bez tlu , korijen reznice u balama uskoro morati dodatno gnojivo . Gotovo bilo gnojiva tehnika radi s bale sadnje . Napuniti hranjive tvari redovito ako ne koristite slow- release oplodnju , kao što su kroz komposta .
Rezanje korijenja Alternative

Korištenje slame bala za reznicama korijena mogle biti korisne za privremeno višegodišnja biljka , dok pripreme stalni dom za ove nove biljke . Ako namjeravate početi korijen reznice saditi u proljeće ili ljeto , međutim , pomoću zakorjenjivanje srednje omogućujući vam da rastu reznice na Indoorsu može bitipoželjna alternativa balama sijena . Ako već imate mjesto za trajno locirati postrojenja , stavljanje korijen reznice direktno u zemlju je lakše nego koristeći balama sijena .

sjemenke i Reznice za biljke

biljke rastu u popularnosti , ali mnogi su teško pronaći ili jednostavno nisu dostupni u vrtić trgovina . Kopanje divlje biljke je štetno za okoliš , a oni imaju nisku stopu preživljavanja izvan njihovih staništa . Ponekad je jedini način da se određ

Více >