Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Kako tkati uživo Bamboo

Lucy bambus nijeistina bambusa na sve , alivrsta od Dracaena zimzeleno grmlje , u Dracaena sanderiana . Lucky bambus se često daje kao dar u azijskim zemljama donijeti mir i prosperitet na primatelja kuće . Uz sve veći interes u kineskom Feng shui i istočnim filozofijama , sretni bambus je postalapopularna houseplant na zapadu . Lucky bambusa često utkana u zamršene spirale, dlake ili oblika , a kada se formira sretan bambusa sebi nije teško , to može bitidugotrajan proces koji zahtijeva patience.Things što vam je potrebno
stabljika sretan bambusa
staklene vaze
Mali , čiste stijene
Jednostrano izvor svjetla (pozicionirajući stolna svjetiljka , na primjer ) ili rasti svjetla
Twist kravate ili string
Prikazati više uputa
1 < p > Stavite stabljike sretan bambusa u staklenoj vazi . Napunite čistom vodom , a kap nekoliko stijene ili šljunak na dnu vaze za podršku stabljika .
2

Postavljanje i cilj jednostrano svjetlo ili žarulje na jednoj strani bambusa . To će uzrokovatibambusa do zavoja i rasti u smjeru svjetla . Dopustite bambusa ostati raste prema svjetlosti za nekoliko tjedana .
3

Skupi savijene bambusove stabljike zajedno i organizirati ih tako da su savijene stabljike stane zajedno na ugodan način . Nježno pričvrstite s twist kravatu ili komad string .
4

Postavljanje i cilj jednostrano svjetlo ili žarulje , tako da svijetli u drugom smjeru na ukori gomilom bambusa . Dopustite bambusa ostati raste prema svjetlosti za nekoliko tjedana .
5

Skupi i tkati zajedno bambusa na sljedećem zavoju , a povezuju nježno s twist kravatu ili string .
6

nastavak kreće izvor svjetlosti , čimebambusa do zavoja i rasti , i nastaviti obvezujuće bambus dok imate tkani uzorak koji vam se svidi . Kad je gotovo , izvadite veze ili string i stavite bambus na stol ili policu gdje će primati redovite ambijentalno svjetlo ili sunčevu svjetlost .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016113089.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.