Vrste sočno Tratinčice

riječ " sočne " donosi slike kaktus biljaka s glatkim, splasnuti dijelova . U međuvremenu , " Daisy" dočarava slike bujna - cvjetnice vrtnih biljaka . Teško je povjerovati da su dvije riječi mogu se kombinirati opisati jednu biljku . Sukulenti poznat kao led biljaka , međutim , cvjetati s daisylike cvijeća . Ice Plant
Blooming Ice Plant

nekoliko rodova imaju opći naziv " Ice Plant . " Njihov zajednički nazivnik im je tratinčica cvijet . Većina tih biljaka su nisko rastuće tlo pokriva . Druga biljka jeviše bushlike sorta . Porijeklom iz južne i istočne područjima Afrike ,led biljka je evoluirao u pokrovnost koji može napredovati u manje idealnim uvjetima uzgoja .
Delosperma
Delosperma ima šarenog cvijeća .

Delosperma , ili led biljke , kao što je obično poznat , jesočno da ima daisylike cvat . Njegov upadljiv cvijeće ima nijanse u rasponu od ružičaste do ljubičaste . Svijetle šarene cvjetove pomoći u privlačenju oprašivače u često pust krajolik . Low - raste led biljka ima matlike lišće dizajniran da izdrži mnoge teškoće , kao što su suše , vrućine i smrzavanja.
Malephora crassa
grma Orange Ice Plant je narasla za mnogo desetljeća .

poznat kao Bush Orange Ice Plant , Malephora crassa jeviše bushlike , uspravno sočno koja raste širi nego što raste visok. Njegova prosječna veličina je 18 visoka i 24 cm širok . Proljeće cvjetanja koje su svijetle narančaste pokriti biljka s multipetal , daisylike cvijeća . Podrijetlom iz Južne Afrike ,biljka je u uzgoju za oko 200 godina, ali je još uvijek relativno nepoznata .

Drugim imenima

Daisy - bearing sukulenti ima mnogo imena . Oni mogu biti upućeni kao Aizoaceae , u tvornici leda obitelji , i Conicosia , uski list tvornici leda . Ostala imena su Delosperma cooperi , Cooper led biljka ili Novog Zelanda Ice Plant , Maori, Disphyma Južni . Popis uključuje i Lampranthus vrsta , kao i Sedum rod .

Kako napraviti lubenice Biljke rastu brže i sa velikim voće

Uzgoj lubenice u kućnom vrtu jezahvalno , ali lukav nastojat ; morate dati plod s pravom svjetlu , vodu , hranu i prostor ili ćete se suočavaju s poteškoćama , kao što su insektima , plijesni i zaustavljeni proizvode . Lubenica u kućnom vrtu dati svj

Více >