Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

DIY Flower Box navodnjavanje sustav

sustav za navodnjavanje za okvir cvijet može spasiti biljke od dehidracije . Uzgoj cvijeća ili povrća u prozoru ili cvijet kutiji jeizbor za gotovo bilo tko . Čak i ako imate stan s vrlo malom prostoru izvan , možete rastu zelene biljke u kutiji cvijet s malo rada . Uz energičnost i žuriti u prometnoj života , zalijevanje ove kutije na regularnoj osnovi može pasti u vodu . Sustav navodnjavanja eliminira potrebu za ručno zalijevanje . Curiti

curiti navodnjavanje jemetoda koja uključuje pokopan crijevo i spor proces propusna . Mala cijev smještena duž okvira cvijet ispod tla . Crijevo je priključen na pumpu ili izravnom izvor vode . Male rupe u crijeva dopuštaju malom količinom vode curiti van kad je izvor u položaj "ON" , zalijevanje korijen područja biljaka . Ovi sustavi su dostupni na tržištu u vrt i home poboljšanje centara . Također možete stvoriti domaću sustav s malim cijevima i pumpu za vodu .
Drip

Drip navodnjavanje za kutiju cvjetnom uključuje područje prima kap vode po kap iz izvora vode . Cjevovodi , pokrenuti iz slavina ili izlaza za vodu , instaliraju postići ovu vrstu sustava cvijet okvir za navodnjavanje . Plain crijevo za vodu , izrezati da stane na područje između vanjsku slavinu i ruba kaznenog prostora , će raditi akoslavina se okrenuo prema okruženju najniže release .
Gravity Drip < br >

primitivniji sustav navodnjavanja za kutiju cvjetnom jegravitacija drip . Ovaj sustav funkcionira tako da se spremnik za vodu s crijevom viša od kutije cvijet . Voda se doda u kontejner i polako kreće kroz crijevo za male kutije cvijeća . Kontrola u ovom sustavu uključuje vrlo male rupe u linijama i dodavanjem vode u spremnik . Ovaj sustav može biti postavljen za prikupljanje kišnice u vanjskom prostoru , a potom cijev se polako na kutiji .
Druge opcije

sustav navodnjavanja za kutiju cvjetnom radi ne moraju uključivati ​​cijevi , cijevi ili komercijalne izvore vode . Stavljanje okvir cvijet pod krovnom strehe ili kanal s malim drip će voda biljka , naravno . Timer instaliran na glavi vrt crijeva stvara sustav za navodnjavanje , ako to ukazao u pravom smjeru . Izrada brazde ili male rovove u kutiji cvijet će voditi vodu iz crijeva ili pada kiša kroz okvir vode sve biljke . Plain bocu vode s minutnim rupe izbušene u zatvarač može se postaviti naopako u cvijet okvir postiglo polagano otpuštanje vode .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016113144.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.