Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Nemojte Barrel Cactus Trebate sestri Biljke

? Sestri biljke su biljke u ekosustavu koji pružaju utočište za mlađe i manje , razvoj biljaka koje ne mogu zaštititi od elemenata zaštite okoliša kada su sadnice . U pustinji , sestra biljke pružaju hlad za razvoj barel kaktuse . Bez dadilje postrojenja ,barel kaktus će imati težak put afirmirati u otežanim uvjetima u pustinji . Bez sestra biljaka , mladi barel kaktusi ne bi bio u stanju da se držite u svojim sredinama . Barrel Cactus sadnice

Barrel kaktusi imaju velike , ali vrlo plitko korijenje koje moraju biti zaštićeni dok su osnovana . Mladi barel kaktusi ne mogu opstati samostalno bez uspostavljanja sustava korijena ; puna izloženost pustinjskog sunca brzo će ih ubiti prije nego što se to dogodi . Mladi kaktus korijeni zahtijevaju neku vrstu zaštite . Ako želite rasti barel kaktusi u svom pustom vrtu , pokušajte uparivanje sadnice s izvornim bursage grm .

Ironwood Stabla

Ironwood stabla su jedan od rijetkih visokih stabala koja rastu u pustinji . Ironwood se može naći samo u pustinji Sonora . To je izuzetno vrijedan kao barel kaktus sestra postrojenja , kao što obogaćuje i hladi tlo u sjeni . Prema Pima County , Arizona ,prisutnost ironwood stabla stvara mikro- staništa utočište mladim sočne biljke i wildflowers od sunčevog zračenja , kao i pružanje niže površinske temperature , više organsku materiju iz svoje raspadaju otpalog lišća i zaštitu od gladnog pustinji biljojedi .
Bursage

Bursage jepustinjska biljka sa širim rasponom od Ironwood . Bursage je grm čije grane formirati sveobuhvatni krunu , štiti mlade biljke ispod . Gdje nisu prisutne veće drveće ili grmlje , bursage može bitidominantna sestra biljka u svom području .
Odrastanja

Nakonbarel kaktus je uspostavio svoj vlastiti sustav korijena , to više ne zahtijeva vlage ili nijansu kojasestra biljka pruža . Veće vrste kaktusa na kraju može crpiti hranjive tvari i vodu iz medicinske sestre biljke , pa će ona uspjeti i umrijeti , alibarel kaktus ne raste kao veliki slatki kaktus , na primjer , i može koegzistirati sa svojom sestrom postrojenja . Isto tako , kao mladi barel kaktusi u vrtu odrastu , oni mogu izdržati više poslijepodnevnom suncu nego kad su bili mladi .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016113150.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.