Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Kako Identificirati šumskih gljiva iz Britanske Kolumbije

Divlje gljive napredovati u British Columbia vlažnom umjerenom prašume i prikupljaju za komercijalnu uporabu svake godine . Oko 100 vrsta prikupljaju i izvozi iz kanadske pokrajine . Čak i više sorti rasti da nisu jestive ili nisu lako bere . Budite oprezni pri identificiranju gljive . Neke otrovne vrste izgledati jestivih one i treba izbjegavati . Upute Screenshot
1

Pronađite resurs koji se specijalizirao za gljivama u tom području . Nekoliko web stranice specijalizirati u gljive Britanske Kolumbije , a knjige su dostupni kao dobro . Pregledajte ove resurse i suziti vrste gljiva koje rastu u vašem lokalnom području .
2

Studija gljive ste pronašli i uzeti u obzir njihove visine, boje i teksture . Potražite na vrhu i na dnu gljiva , te sagledati gdje su bili sve veći . Usporedite to sorte gljiva u uputama.
3

Kontakt lokalnih uzgajivača gljiva , sakupljača i kupci imati stručnu pogledati gljive koje ste prikupili . To je posebno važno ako ćete konzumirati gljivu , a ako stepočetnik u prikupljanju gljiva .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016113472.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.