Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Specialty Gardens >> Content

Američki Hmelj Sorti

biološki naziv za hmelj Humulus lupulus je . Hmelj uglavnom se uzgaja na velikim farme sa stotinama hektara . Oni rastu kao višegodišnji vinove loze , cijepljenom na žice i drva , sličan modni koristi za uzgoj grožđa . Hmelj su jednako važna za varenje , kao brašno za pečenje . Ženski češeri hop biljke su ono " brewmeisters " želja . Hmelj daju gorak začin koji je neophodan u procesu proizvodnje piva i doprinose okus, miris i karakteristikama raznih trgovačkih i zanatskih piva . Alpha hop sorti

USDA dodjeljuje numeričke ocjene za svakog ovogodišnjeg uroda od hmelja , tako različitim , na temelju Raznolikost je sastavu alfa kiselina . Kiselost razina hop daje gorčinu na pivo . Kadslad fermentira ,pivo je u početku slatko . Gorčina je potrebno uravnotežiti okus . Alfa hop sorte imaju niže kiselosti ocjene od " super " alfa hmelja . Međutim , važno je imati na umu da su numeričke ocjene se mijenjaju iz godine u godinu . Alfa vrste uključuju " Chinook ", " Galena " i " Nugget . " Chinook ima drveni , biljni okus , a često se koristi za obrt piva . Galena ima uravnotežen , pripit gorčinu , a koristi se za proizvodnju Aleš . Nugget jealfa sorta s jakim okusom i biljnim aroma .

Super Alpha sorti

Super alfa sorte imaju najviše kiselosti ocjene dane od strane USDA . Čelnici " super alfa " sorte su " Kolumbo ", " Tomahawk " i " Zeus ". Te tri sorte ponekad su grupirani zajedno i nazivaju " CTZ . " Gotovo 25 posto svih hop kultura uzgaja u SAD-u pripadaju CTZ skupini . U 2010 , CTZ imala kiselosti ocjene koja se kretala 14,5-16,5 posto . Zeus je okarakteriziran kao bogati , puni okus s citrusnim notama . Tomahawk jeprvi komercijalno uzgaja " super alfa " hop sorta . Columbus ima opor miris , a koristi se za varenje blijede Aleš , stouts i lager .

Aroma sorti

treća kategorija hmelja naziva " aroma " hmelj . Ove hmelja su povezane s Old World hmelja i imaju karakteristike koje nalikuju arome hmelja uzgojene u Europi . " Cascade " je jedan od tri najbolja aroma hmelja uzgojene u Sjedinjenim Američkim Državama . Cascade ima srednje aromu i duhovit , cvjetno - poput karakter . USDA , u suradnji s Oregon uzgojnog programa , uzgaja Cascade hmelja u 1972 . Cascade hmelja sutop izbor među obrtnicima pivara . " Centennial " je još jedan široko narasla aroma hop iCascade sorta . Centennial pruža snažnu gorkih i aromatičnog okusa citrusa . " Ledenjak " hmelj daju gorke i arome za blijede Aleš , pelinkovac , Engleski - style blijede piva i stouts .
Washington , Oregon i Idaho hop sorti

Washington , Oregon i Idaho su top tri hop - proizvodnju države u Sjedinjenim Američkim Državama . Prema USDA Hop Crop izvješću iz 2010 ,stanje Washingtonu proizveo više od 52.200.000 £ . hmelja ; više od 8.200.000 £ . hmelja su sakupljene u Oregonu , a blizu 5.000.000 £ . su sakupljene u Idahu .

Prva tri hop uzgojenih u Washingtonu su Zeus , Columbus /Tomahawk ( uzgaja kao skupina ) , Galena i Cascade . Top uzgojenih u Oregonu su " Willamette , " Nugget i Cascade . Idaho (dom na 1.500 hektara privatnom imanju u vlasništvu Anheuser Busch ) ne otkriva funti bere hop sorti - samo ukupna funti dobivenih

.
od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/specialty-gardens/1016113599.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.