Kako Plant klice

klice suhranjivi dodatak gotovo bilo koje jelo , a najčešće se koristi u azijskoj kuhinji . Klice sadrže velike količine vitamina i hranjivih tvari , i niže razine kalorija i ugljikohidrata od suhih žitarica . Oni imaju svjež okus sa svjež tekstura koja nadopunjuje okus i konzistenciju riže , povrća i mesa . Međutim , klice su skupi za kupnju i obično su prodali u malim količinama . Možete biljka klice od kuće , tako da uvijek imate neke na hand.Things morat ćete
1/2 šalice organske , suho Mungo grah
1 čašu tople vode
klijanje staklenku
Miješanje zdjela
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Kombinirajte 1/2 šalice Mungo grah i 1 šalicu tople vode , ili oko 75 stupnjeva celzijusa , u klijanje staklenku . Koristite organske sušeni grah za najbolje rezultate .
2

Osigurajte poklopac staklenku je i stavite ga u tamnu ormar za 10 do 12 sati .
3

Ocijedite voda iz klijanje staklenku . U mungs trebao izgledati punašna iz vode su apsorbira .
4

Napunite posudu s hladnom vodom i vrtlog grah okolo . Ispustili vodu i ponovite dok ne ispire jasno . Stavite poklopac natrag na posudu i postavite dobro isušen mungs natrag u ormar .
5

Isperite klice u hladnom vodom dva puta dnevno , što ih svrstava natrag u ormar svaki put . Nastaviti s ispiranjem grah dva puta dnevno tijekom pet dana , ili dok se klice suiste debljine kao i grah .
6

Ulijte klice u zdjelu i uklonite bilo koji tvrdi grah koji nisu rastu . To su bolno ugristi dolje , ako ste slučajno ih stavite u posudu .
7

Pokrijte zdjelu s plastičnom folijom i držati u hladnjaku do pet dana .

Kako Plant Dekorativni Pumpkins

Pumpkins može rasti i napredovati u cijelom SAD-u . Oni su toplo- sezonsko povrće i , jer oni dolaze u različitim veličinama , kuće vrtlari mogu im rastu u svom vrtu ili krajolik i za izvor hrane ili za ukras . Nakon što se odlučite na sorte koja zad

Více >