Kako prepoznati lotosov cvijet

Lotus cvjetovi su porijeklom iz Kine . Sjeme lotosa ostati održivo dulje nego bilo koji drugi sjemena na rekord , do 1.200 godina. Ovaj cvijet je svetinja za budiste i smatracvijet vitalnosti i čistoće . U stvari , mnogi kipovi Bude značajka ga kako sjedi na lotosovog cvijeta . Lotosov cvijet je jednogodišnja u US Department of Agricultural zona 5-10 . Upute Screenshot
1

Provjerite mjestocvijet cvjeta . Lotosa rastu uronjeni u vodu , poput lopoča . Ako se cvijet se odmara na vodi ili viri iz vode na duge stabljike to bi mogao bitilotosov cvijet .
2

Pogledajte bojom cvijeta . Lotus cvjetovi su ružičasti ili bijeli sa žutim Stamen .
3

Pogledajte veličinom cvjetova i brojem latica . Lotus Cvjetovi su 4-8 cm u promjeru. Oni imaju 15 zaobljene latice cvijeća sa suženim krajevima .
4

Pogledajte središtu cvijeta je . Lotosa imaju pernati Stamen s kutijom u sredini koja izgleda kao naopako - dolje konusa .
5

Ispitati lišće okruženo cvijeće . Lotus Listovi su velike kružne lišće s rubova scalloped .

Visina seedless vaskularnih biljaka

Za razliku od većine drugih članova biljnog carstva , bez sjemena vaskularne biljke ne razmnožavaju sjemenom . Umjesto toga , oni reproduciraju kroz spore . Poput drugih vaskularnih biljaka , bez sjemena vrsta transporta vode i hranjivih tvari iz svo

Více >