# >> Dom i vrt >  >> Plants, Flowers & Herbs >> stabla >>

Kako znati kada Pick nektarine od stabla

nektarina ( Prunus persica nectarina ) je podvrsta breskve ( Prunus persica ) , pavoće izgleda slično , osim nektarine su obično manji , glatko , crvenije i aromatično . Voće iz nektarine mogu biti žute ili bijele konkretizira . Neki noviji sorte može imati više crvene boje kože temeljnom bojom i čvršće teksture od starijih sorti , ali okus je uvijek možete pokazati svoje zrelosti . Branje nektarine prije nego što se potpuno zrela , ali ne nezreo je idealan , jer se potpuno zrelih plodova može privući štetočine . Za najbolje rezultate , nektarina treba rasti u US Department of Agriculture bilja srčanost zone 6-8 . Upute Screenshot
1

Pregledajte boju voća , uključujući i osjenčana područja u kojima se može skrivenim zeleni . Kada zeleni kože tlo mijenja boju u žutu boju ilivrhnje u bijelo meso nektarine , to je boja razbijanje , što znači da je zreo za branje . Izbjegavajte odabirom voće koje jenezreli zelene boje , što često rezultira loše kvalitete , i izbjegli čekanja dokvoće jecrvenkaste boje , jer ona može privući štetočine .
2

Pritisnite nježno na šav liniju , područje od debla cvasti završiti na plod . U idealnom slučaju ,plodovi će biti tvrd , ališav linija će osjetiti meke . Voće koje je zelena i mala , i osjeća čvrsto uz šav liniju treba više vremena da sazrije .
3

Trgati plod off stabljike povlačenjem prema sebi i uvijanje . Okus je reći da li je to zrela . Slatkoća pokazuje da je zrela , čak i akoje tekstura hrskavi . Voće koje ima okus gorak nije zrela za branje .

Kako orezati Vrijeme oštećene Maple Tree

Vrijeme oštećenih javora treba orezati odmah kako bi se spriječilo opasnosti za sigurnost u krajoliku . Snježne oluje , uragani , ledene oluje i jaki vjetrovi mogu suzu grane na pola . Torn ili oštećene grane može pasti na ljude ili kuće . Rane ili s

Více >