Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> stabla >> Content

Kako iskorijeniti je Yucca Tree

yucca stabla , sa svojim debelim , povremena, prevrnut granama , dati Krajolik jugozapadni žalbu . Nova stabla početi lako od popratnih gaće izrezani iz utvrđenih stabala , ali to može potrajati i do šest mjeseci za novu stabla uspostaviti jak korijenski sustav i staviti na novi rast . Raste vrlo sporo , kao jednom ravnom prtljažniku dok ne dosegne visinu od 3 do 9 metara i počinje stavljanjem na bočnim granama . Osnovana drveće preživjeti duljeg razdoblja vrlo vruće temperature (više od 100 stupnjeva celzijusa ) s vrlo malim moisture.Things morat ćete
Obrezivanje vidio
Spade
Prikazati više uputa
< br > 1

Izrežite prtljažnik raste na strani yucca stabla u kasno proljeće ili ljeto pomoću obrezivanje pilu . Izvadite slamu i lišće iz donjih 12 cm od rezanja .
2

Sezonarezanja smještajući ga na hladnom , sjenovitom mjestu za okotjedan dana .
3

iskopati rupu oko stopala duboko . Cut 1/4 inča s dna rezanje i stavite ga izrezati prema dolje u rupu . Ispunite oko stabljike s prljavštinom ste uklonili iz rupe . Pritisnite prema dolje s rukama kao što ide ukloniti zaostali zrak .
4

Voda se polako , čime je tlo apsorbirati što više vode što je više moguće . Zaustavite kadvoda počinje pobjegla nego tonuti rezerviratirezanja ne treba dodatno vode nakon prvog tjedna ili dva .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1016114096.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.