Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> stabla >> Content

Brigu o Craig Crimson trešnja

Craig Crimson su patuljaste trešnje koje proizvode srednje do velike tamnocrvenim trešnje . Plod može biti toliko mračno da izgledaju crno, a ima bogatu , slatkog okusa . To jehibrid odnose na Bing trešnja i proizvodi upadljiv cvijeće u proljeće . U Craig je Bebek jedobar izbor za brodogradilišta s ograničenim prostorom . Saznajte više o brigu o Craig Crimson stablo godinama uživanja . Craig je Crimson Osnove Screenshot Screenshot

Craig je Bebek je dobro prilagođena blagim vremenskim uvjetima. Ona ima nisku jezivu uvjet , što znači da može napredovati i donositi plodove bez hladnim zimama . Neke vrste trešnje imaju visoku zastrašujući zahtjev . Na primjer ,Mazzard višnje , koji je popularan s komercijalnim uzgajivačima , zahtijeva brojne sate temperaturama ispod 45 F , prema internetskoj stranici Zalazak Plant Finder . U Craig je Bebek je jedan od rijetkih samostalnih plodonosna sorti trešnje , što znači da ne moraju rasti druge trešnje stabla s njim za oprašivanje .
Uvjeti
< p > Kao i druge trešnje , Craig je Crimson zahtijeva sunčevu svjetlost . To će uroditi plodom i na mjestima s punim ili djelomičnim suncu , iako je puna sunce je najbolji. Razumno plodno , izgubiti tlo pruža idealne uvjete za uzgoj . Ova stabla volekisela do neutralna PH tla . Adekvatna ali smanjiti ljeto zalijevanje smanjuje rizik od puknut voća . Kao i većina stabla trešnje , u Craig je Bebek je prilično niska održavanje , s prosječnim potrebe za vodom .
Obrezivanje

Craig Crimson raste do visine od 10 do 14 metara , oko pola do dvije trećinevisine od pune veličine stabla trešnje . To je rast srednje gustoće , što znači da je njegova lista nadstrešnica nije ni gusta niti rijetka . Oblikovanje Craig Crimson uključuje obrezivanje tijekom uspavane sezone . Osim oblikovanju trešnju , možete ukloniti odojak . Godišnji obrezivanje može povećati plodnih za više izobilju opskrbu trešnje .

Mreže, berbe i koristiti

Craig Crimson voćaka u sredini sezone . Bird mrežaste štiti rastuće trešnje iz postaje hrana za ptice . Hardver trgovinama i vrt centri prodati ovitak dizajniran za zaštitu voćaka . Pokrivanje Craig Crimson s mreža čim se pojave trešnje može smanjiti gubitke . Trešnje imaju tendenciju da sazrijevaju u svibnju ili lipnju . Zbog njihove slatkoće , ove trešnje rade dobro kao svježe grickalice, sušenog voća i kao desert preljevom . Oni su također dobro proći u pite i čuva .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1016114128.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.