Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> stabla >> Content

Crna plijesan & Mesquite Stabla

Većina vrsta drveća - uključujući i grmlje - osjetljivi su na različite vrste gljivičnih bolesti koje imaju crnu pojavu plijesni . Liječenje gljiva uvelike ovisi o vrsti gljiva inficira Mesquite drvo . Nakoncrnog moldlike bolest identificirana , poduzeti potrebne korake za liječenje gljivičnih bolesti i spriječiti ga od povratka . Pamuk Root Rot

Napadaju više od 2.000 vrsta , pamuk trulež korijena je jedan od najvažnijih razornih bolesti u biljaka i drveća . Ova gljiva obično predstavlja se od lipnja do rujna s yellowing od Mesquite lišća . Gljiva putuje kroz stabla , do korijena , okrećući biljka smeđe prije nego što razvija bijeli " pamuk " boju , na kraju okreće crno. Ako se ne liječi ,pamuk trulež korijena i dalje zaraziti stabla i na kraju ga ubije . Trulež korijena ne može liječiti i umjesto toga poduzeti preventivne mjere kako bi se pamuk trulež korijena na uvalu . Jedan od načina kako bi se spriječilo pamuk trulež korijena je zadržati razinu pH tla ispod 7.2 .
Leaf Mjesta

Tijekom ljetnih mjeseci , u Mesquite stabla može početi crnom okružnicu ili ovalne mrtve točke na lišću . Općenito ,gljiva koja uzrokuje list mrlje nisu štetni za stabla . Ako , međutim ,list mjesto gljivica napada stabla u rano vegetacije može oslabiti stablo što je više osjetljiv na druge bolesti i štetnika . Liječenje lisne pjege nije potrebno jer je većina zimsko vrijeme zaustavlja razvoj gljivica . Odnose se samo zaštitni gljivične sprej ako je stablo je zdravlje u pitanju . Možete spriječiti buduće list mrlje primjenom preventivnih mjera , kao što su uklanjanje bolesne i slabe udove od Mesquite stabla s par čistih i oštrim vrtlarskim škarama .
Nabreknuto Žuta Heart Rot < br >

Kadmesquite drvo ošteti ili ozlijeđeni - kao što od slomljenog uda ili zaduživanjem insekata -gljivice će ući kroz oštećene kore . Gljiva će napasti unutrašnjost stabla Stvaranje smeđe do crne ili žute spužvasto mase na stablu . Prema Sveučilištu u Minnesoti , nema kemijske kontrole spužvaste žute srca truleži . Međutim , uklanjanje mrtvih ili umirućih udove , obrezivanje stabla ispravno i izbjegavanje štete na stablu će pomoći spriječiti buduće srca Rot zaraza .

Razmatranja

Prilikom rada sa zaštitnim gljivičnih sprej od bilo koje vrste , nose kemijske otporan gumene rukavice i zaštitne naočale kako bi se spriječilo kožu i iritaciju očiju . Akokemijski ne dođe u dodir s kožom ili očima , odmah isperite s hladnom vodom za 15 minuta . Ako se nadraženost nastavi , odmah potražite liječničku stanje . Nanesite sprej na topli dan kadvjetar je mirno i nema kiše u prognozi .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1016114149.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.