Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> stabla >> Content

Kako da iskopaju Queen Palms

Syagrus romanzoffiana , poznatiji kao kraljica dlan , jejednogodišnja raste stablo koje doseže i do 50 metara u visinu . To je jedan od najomiljenijih ukrasne palme , koji se često koriste uz ceste u tropskim područjima , a također kao biljku . Jednom zasađena i osnovana ,drvo raste brzo , tako da je najbolje da se uvjerite da se nalazi na pravom mjestu od samog početka . Ponekadstablo može moraju biti premještena , međutim , iz praktičnih ili estetskih razloga . Budući da jejednogodišnja stablo , to može preživjeti se preselio dok je afirmirana i zdravi iu svojim prethodnim spot.Things što vam je potrebno
lopatu
juta list
Zalijevanje može
Srpski Show Više Upute Screenshot
1

Osigurajte deblo palme prije početka ukloniti biljku . Za manjih, mlađih stabala , nakon što je netko držite stablo će vam pomoći . Za veće stabala , komercijalna strojeva može biti potrebno da se držite stablo na mjestu . Ako je to slučaj , to može biti poželjno angažirati profesionalce .
2

Dig oko dlanu pažljivo dok jeprtljažnik je održan u mjestu . Kraljice Palm korijen loptu obično se proteže sve do stopala iz baze debla , pa kopaju barem tako daleko . Pažljivo kopanje će vam omogućiti da se izbjegne oštećenja korijena . To naiđete debele korijene , a kopanje , premjestitimalo dalje od debla . Kopaju dolje dovoljno duboko da se spusti ispod korijenskog sustava i biti oprezni da ne oštetite korijen loptu , ako je ikako moguće .
3

Povucite dlan i korijen loptu iz rupe i stavite ga uspravno na listu juta . Voda korijen loptu malo i zamotajte juta oko korijena i vezati ga s oko debla . Umatanje u juta je osobito važno za pjeskovitim tlima zadržati korijene zajedno . Korijen lopte s gušćim tlu možda neće trebati biti završeni .
4

vode korijen loptu redovito akodlan neće biti ponovno zasađeno odmah .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1016114193.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.