Home & Garden >> Dom i vrt >> Building & Remodeling >> Početna Povećanja >> Content

DIY Konkretni projekti

Beton jesvestran zgrada srednje . Lako raditi i nevjerojatno izdržljiva , možete koristiti beton u različitim DIY projekata , uključujući i poboljšanje home . Dvije korisne projekte koje možete učiniti sami neće oporezovati svoje vještine zgrade . Jedan od njih jenovi betonski vrt ,drugabetonska fontana . Uz dodavanja vrijednosti , ili projekt može donijeti dašak ljepote u vaš dom . Planiranje

Bilo DIY projekt počinje s dobrim planiranjem . To je osobito istinito kada je riječ o beton . Pobrinite se da ste planirali i okupio sve materijale koje je potrebno prije početka svoj ​​projekt , kao grešku kada se radi o kamenu zahtijeva težak rad i opremu poništiti .
Beton
Patio

Izgradnja betonsku terasu može vam dati mjesto za uživanje u prirodi , a kao DIY projektbetona vrt može biti završen u roku od nekoliko dana , ne računajući vrijeme potrebno za površinu za liječenje .
< p > morat ćete iskopati područje gdje želite instalirati svoje betona prije početka . Rupa kopaš trebao biti oko 6 inča duboko za vrt koji je u ravnini s okolnom dvorištu . Nakon što ste iskopali rupu, liniju ga s oblikom koji je dovoljno jak da se držite betona .

Postupak za izlio beton bi trebao početi s sloj šljunka oko 2 cm dubine , s nekoliko 2 -inčni - visoke stijene odmara se na vrhu šljunka . Stavite seriju isprekrižane Rebar ( čeličnih šipki ) na stijenama , obvezujuće presjeke , a zatim ulijte 4 centimetara betona . Razina beton , i završiti ga na bilo koji način koji odaberete , uključujući štancanje i stenciling uzoraka ili dodavanjem boje na betonu . Pustite da se liječe završiti suhoću , i uživati ​​.
Beton Fontana

Beton može biti oblikovane i postaviti na bilo koji oblik koji želite . To ga čini savršenim za DIY betonsku fontanu projekt . Možete naći gotove fontana kalupa jednostavno u trgovini home poboljšanje ili vrtnom centru . Kupi kalup i stavite ga na mjesto gdje želite svoj ​​fontana sjediti . Ako ne možete pronaći izvor svoje snove u premade kalup , možete izgraditi vlastiti s upotrebom žbuke , gline ili drveta .

Samo miješati beton , to ulijte u kalup i čekati to postaviti . Kadbeton završi kaljenje , možete ukloniti kalup i uživati ​​svoj ​​novi betonski fontanu .

Beton fontana može trajati nekoliko života , ali postoji nekoliko mjera opreza koje treba poduzeti da se to nastaviti raditi ispravno . Uklonite sve ostatke iz fontane da spriječi klompe u vašem sustavu pumpe . Tijekom hladnih zimskih mjeseci , isključite fontanu , kao zamrznuta voda može proširiti i oštetiti betona . Prilikom isključivanja fontana za dugo vremensko razdoblje , uklonite vodu i pokriti s ceradom kako bi se spriječilo krhotine i stajaće vode skuplja .


od:http://vrt.98905.com/building-remodeling/home-additions/1016122518.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.