Home & Garden >> Dom i vrt >> Furniture >> stolice >> Content

Kako prepoznati namještaj Stilovi

Bilo da razmišljate o kupnji ili prodaji komad namještaja , identificiranje svoj ​​stil će vam pomoći procijeniti njegovu kvalitetu , izvornost i vrijednost . Možete prepoznati namještaja stil po vrsti drveta od kojeg je izrađena ,godina i mjesto izgradnje , pa čak i namještaj -maker -a name.When ta informacija nije dostupna ,broj namještaja stilova su prepoznatljivi po ukupnom obrasca , nogu oblik i detalje kao što su rezbarije na nogama . To je ono što vam je potrebno Srpski Namještaj stil vodič
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pitajte namještaja procjenitelj do danas namještaja komad . Točno godinu dana nije tako važno kao i identificiranje stoljeće i doba u kojem je izgrađenkomad . Na primjer, Queen Anne datume namještaj iz ranog 18. stoljeća ; Chippendale je popularna diljem 1750-1790 ; Američki Empire namještaj je izrađen u ranom 19. stoljeću ; i Victorian namještaj bi datiraju od oko 1840 do 1910 .
2

Napomena materijale koji su korišteni da bi namještaj . Victorian namještaj je često mahagonij , ružino drvo ili oraha , dok je Queen Anne namještaj je obično teška hrastova .
3

Potražite razlikovanje krivulje, ograde ili ravna leđa . Elaborat krivulje su obilježje viktorijanski namještaj . S druge strane , stolica ruke s blagom zavoju može ukazivati ​​na American Empire komad .
4

Podignite komad kako bi dobili osjećaj za svoje težine . Queen Anne komada obično teže manje nego njihovi kolege iz ranijih razdoblja . Upaljač težina smješteni mobilnost bogatih obitelji tijekom ranog 18. stoljeća .
5

Poštujtedetalji na nogu , stopala i leđa . Queen Anne namještaj ima jednostavne linije . Victorian namještaj često ima cvjetne rezbarije . Noge savijeno u obliku šapa ili životinja šape , povremeno od mjedi , su zajedničke osobine American Empire namještaja .
6

Osjetite tkanina . Kožne presvlake i nježna svila s orijentalnim uzorcima često su se na mnogim Chippendale stilu komada . Međutim , ako jematerijal je pliš , s konjske dlake nadjevom , bold , svijetle uzoraka i šiške ,namještaj može biti Victorian .


od:http://vrt.98905.com/furniture/chairs/1016034193.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.