Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> Vrtni alati i pribor >> Content

Hustler kosilica Blade Uklanjanje

Jedan od najboljih načina kako zadržati veliki vrt ili dvorište pod kontrolom je pomoću jahanje kosilice . U kosilice vam omogućiti da pokrije više prostora i učiniti više posla nego konvencionalne kosilice . Hustler kosilice uključuju niz različitih modela za stambene i komercijalne uporabe . Jedan od najvažnijih dijelova održavanju svog Hustler kosilica radi ispravno je održavanjem oštricu . To uključuje uklanjanje oštricu , po potrebi , za oštrenje . Hustler Kosilice

Hustler kosilice powered by motora iz nekoliko različitih proizvođača , uključujući i Honda , Briggs & Stratton i Kawasaki . Blade veličine mogu nigdje raspon od 42 inča do 58 inča ili više , ovisno o modelu . Mnogi od kosilice imaju " nula stupnjeva radijus okretanja ", koja omogućujekosilica se može okretati oko 360 stupnjeva za manevriranje u tijesnim mjestima .
Blade Operation

Ovisno o Hustler modela ,oštrica ispod je izravno okreće motor ili remen zakačen na kotačićima na oštrici . Vanjski rub sječiva je izoštriti to pružiti dodatnu snagu rezanja . Kaooštrica okreće , ona smanjuje trave i drugog raslinja koji prolazi ispod kosilice . Ukoliko se pila susreti drvenaste vegetacije , ili dobiva pogođen stijena ili drugih nečistoća , što može oštetiti .
Priprema za Blade uklanjanje

Prije uklanjanja blade , važno je daHustler kosilica zatvori ispravno , tako da možete raditi na njemu sigurno . Vozite Hustler kosilica na ravnu i horizontalnu mjestu gdje ćete imati prostora za rad . Pomaknite prekidač palube kvačila do odvajanja položaju . Shift polugama za upravljanje , tako da su postavljena na " kočnicu. " Isključite motor i izvadite ključ iz kontakt brave . Isključite negativni (crni ) kabel baterije s ključem .
Uklanjanje Hustler Blade

Donning jake rukavice će zaštitili svoje ruke od oštrih rubova blade . Stavljanje blok drva između Hustler oštrice i na rubu noža palubi će zadržati nož na mjestu dok radite . Pričvrstite 5/8-inch utičnicu na utičnicu ključem i odvrnula čep noža u središtu skupštine Hustler noža . Uhvatite oštricu čvrsto i maknite se s hub .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1016042043.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.