Home & Garden >> Dom i vrt >> Garden & Lawn >> kosilice >> Content

Kako staviti kosilicu na Ingersoll travnjak traktor

Ingersoll travnjak traktor ima undermount ili trbuh - mount kosilicu za smanjenje travnjak u travu . Kosilicu ima broj pinova , ovjesa i držač isječaka koji mora biti ispravno osiguran na dno kosilice zasunčanje za podizanje , manji , i voziti ravnomjerno . Zaista možete staviti kosilicu na jednom Ingersoll travnjak traktor bez obzira na to da li ste ikada radili na kosilici ili travnjak traktor prije . Upute
1

Osigurati damotor vašeg kosilice ne izvodi . Podignite polugu na palubi podizanje na najvišu poziciju . Poluga za dizanje je uz vozačevo sjedalo .
2

Postavite palube pod dnu Ingersoll kosilice . Obično ćete to učiniti tako da pomicanjem palube sa strane . Ovisno o površini na kojoj radite , možda ćete se odlučiti za klizanje palube na komadu kartona ili tepih , ili na valjanje niske platforme .
3

niža Ingersoll podignimo poluga natrag u najniži položaj .
4

Podignite prednje palube je do dna kosilicu i umetnite dvijekosilicu je uključeno igle . Tu jeutor za klin na svakoj strani ispred palube . Osigurajte ove igle na mjestu s platnom proljeće- isječaka koji dolaze s kosilicu .
5

Gurnite palube ovjesa ruke u zagradi na stražnjoj palubi . Osigurajte svaki s namotača proljeće- isječak .
6

Pronađibar se širi izvan palube . To je anti - kolebati bar . Povucite tu traku u u Ingersoll kosilice šasije nosača i učvrstite ga pratilac proljeće- isječak .
7

Umetnite dva bočna igle u pin utora na svakoj strani kosilicu . Osigurajte svaki od njih s namotača proljeće- isječak kao što si učinio s prednjim nožicama .
8

Umetnite nalazi se pin u sredini u Ingersoll travnjak traktor palubi . Ovaj pin će kliznuti u utor za pin samo pod kolosijek spojke . Osigurajte ga s drugom namotača proljeće- isječak .
9

Umetnite konačnu iglu u utor samo ispod gasa . Gasa se ​​nalazi u blizini stražnje palube u srednjoj regiji .


od:http://vrt.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1016045205.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.