Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> mikrovalne pećnice >> Content

Kako to Utočište Micowave pećnica

mikrovalne pećnice su , najvećim dijelom , jedan od pouzdanijih kuhinjski aparati . Oni mogu ići godina bez potrebe da se popraviti ili zamijeniti . Čak i najbolji mikrovalne pećnice može upasti u probleme , pogotovo ako bi izgubili vlast . Gubitak snage može biti kao jednostavan kao pregorjeli osigurač ili nepravilan komponente , kao što je kondenzator, diode ili magnetronske . Ključ je da slijedite korake koji će vam pomoći suziti razlog zaštomikrovalna čuva gubi snagu . To je ono što vam je potrebno Srpski odvijač Srpski Fuse za povlačenje Srpski multimetar

Prikazati više uputa
1

iskopčajte mikrovalne iz utičnice prije bilo kakvog rješavanje problema . Provjerite kako bi bili sigurni da jeelektrični kabel nije oslabljena ili oštećen na bilo koji način .
2

Pogledajte kako bi vidjeli je limikrovalna osigurač nije pregorio . Skini mikrovalnu kabinet uklanjanjem svih vijaka na dnu i na stražnjoj strani uređaja . Izvucite kućište off baze mikrovalnoj .
3

Pronađite osigurač . Većina mikrovalne osigurači će se naći u blizini električnog kabela . Pogledajte vašeg vlasnika priručniku za točnim . Izvadite osigurač s osiguračem tegljač ili odvijač .
4

Ispitajte osigurač s multimetrom . Zamijenite osigurač pometar ne pronađe naboj .
5

ispitati mikrovalna je kondenzator i dioda ako osigurači i dalje puhati . Kondenzatora i dioda bi bilo moguće promijeniti domaćinstva izmjeničnu struju visokog napona DC snage potrebne magnetron koji napajaaparat . Pronađite kondenzatora i dioda na stražnjoj mikrovalnu . Koristite priručnik za točnu lokaciju . Ne dirajte kondenzator sa svojim rukama .
6

Uklonite vodi spojene na kondenzator s odvijačem . Postavite multimetar na svojoj najvišoj razini otpora . Spojite sondi na multimetar na terminal na kondenzator . Vi bi trebali dobiti beskonačnost čitanje ili vrijednost . Prebaciti sondi na drugi terminal . Drugi terminal trebao imati beskonačnost čitanje . Ako ne ,kondenzator treba zamijeniti .
7

Isključite dioda od kondenzatora . Pričvrstite pozitivno metar sondu na anode terminal na diode i negativne probe na katode terminala . Normalno čitanje treba biti između 50.000 i 200.000 oma ovisno o mikrovalne modela . Prebaci probe na suprotnim terminala dobiti beskonačnost čitanje . Ako ne dobijete tih čitanja ,dioda mora biti zamijenjen .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1016054326.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.