Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> električni popravci >> Content

Što uzrokuje kuhinji Svjetla titrati

? Bljeskanje svjetlosti u vašoj kuhinji Pripremanje hrane i obavljaju zadatke koji se odnose teže , čineći pronalaženje izvora problema sa svjetlimaprioritetnim . Više potencijalni problemi mogu uzrokovati kuhinja svjetla treperenje , uključujući i neke od problema koji su stavili sve u kući na rizik od električnog vatre . Fluorescentna svjetla

fluorescentne cijevi svjetla u kuhinji može titrati kadaproblem s svjetiljku u balasta razvoj . Balast opskrbljuje električne struje na stvarni fluorescentno svjetlo cijevi . Morate ukloniti Fluorescentne cijevi od rasvjeti i isključiti napajanje na rasvjeti na električnoj ploči prije inspekciju balast . Možda ćete zategnuti balast prstima ili odvijača , koji mogu zaustaviti treperenje . Akotreperenje nastavlja ,problem može biti dabalast je otišao loše i treba biti zamijenjena .
Visoke potrošaèe

zahtjevi za električnu toka svoju kuću varira ovisno o tome što električni uređaji koji se izvodi u različitim vremenima . Ako vaši svjetla trepere kada uređaja koji koriste veliku količinu električne energije , kao što su sušilice za rublje ili klima-uređaja , a trenutačni treperenje u svojim svjetlima zbog povećane potrošnje električne energije je normalno . Ako kada se koristi manje uređaje kao što su mikseri ili tostera svjetla u kuhinji treperenje,treperenje jeznak problema koji se nalazi između kuće u prekidačima i sustava električne isporuke u svom području .
< Br >
Bulb Problemi

svjetla i tame na žarulje mogu biti zbog nedostataka u samim žaruljama . Ako zamijenite žarulje novima , različitog branda , ako je moguće , što se može vidjeti problem nestati . Ako samo jedna žarulja u kuhinji titra ,neispravan žarulja jemnogo vjerojatnije uzrok problema . Korištenje energetski učinkovite kompaktne žarulje u rasvjetna tijela koja imaju prekidača za prigušivanje također može dovesti do promjene svjetla i tame , jer ove žarulje ne rade ispravno stamnija .
Potencijalna opasnost
< p > Ako je vaša kuhinja svjetla trepere , dok druga svjetla u svojoj kući postaje svjetliji kad god pokrenete električni uređaj u kući , to može biti znak ozbiljnih problema koji bi mogli dovesti do električnu požaru u svojoj kući , osim ako ne poduzeti korektivne mjere . Loša neutralna veza između električnih transformatora izvan svoje kuće i glavne električne ploči kuće može bitiuzrok problema ; to može izazvati električni protok na nekim aparatima prijeđe standardnih 120 volti , što može dovesti do električnih požara u svojoj kući .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1016069544.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.