Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Općenito Home Repair >> Content

Popravak Etching maraka na Travertin

Sedra jeoblik vapnenca , ili kalcijev karbonat , da graditelji često koriste za podove i fasade . To se koristi rjeđe za countertops jer mu je kalcij sadržaj čini ranjivim na zajedničkom kućanstvu kiselinama , kao što su ocat , limun sokova i bezalkoholnih pića . U roku od nekoliko sekundi , kisele tvari može proizvesti neugledan rezati maraka . Svjetlo jetkanje obično može biti uklonjena sa abrazivnim praha ili kreme . Opsežna za graviranje i krater poput depresije zahtijevaju profesionalnu završnu obradu sa specijaliziranim alatima . Tip Finish

proces ugraviran sedre popravak ovisi prvenstveno o vrsti završitikamen ima . Malen, lagan etch ocjene o poliranog sedre općenito dobro reagiraju na jednostavan poliranje i ponovno zatvaranje . Brusiti - završio sedra , koja ima mat obrada , obično zahtijeva profesionalnu završnu obradu . Rascjep - završio sedra , koja ima rippled teksturu , je teško čak i za profesionalce da Otokarite ; možda će biti potrebno da se maska ​​urezati oznake na ovoj površini , umjesto da ih uklonite.
Heavy jetkanje

Gravura koja se prostire na jako velikom području i uključuje cratering obično zahtijeva izranjali po stručni kamen obnove izvođač . To podrazumijeva mljevenje kamen oko oštećenog područja na dubini od Etch maraka ; Dijamantni brusni jastučići imaju tendenciju da proizvode najbolje rezultate . Nakon što su etch ocjene otišao ,kamen restaurator će poljski i ponovno brtvljenje zahvaćeno područje .
Light jetkanje

lagano urezan površina je glatka na dodir i nema vidljivih udubljenja i cratering . Standardna do-it -yourself tretman za svjetlo bakropis je mokro ugraviran područje s vodom , pospite ga s mramornim prašak za pranje i koža ga s čistom, vlažnom krpom . Alternativno , možete koristiti za napajanje bušilicu low - speed čistom poliranje jastuk . Za manje maraka , što može biti dovoljan da se prijave u mramoru poliranje kremu i koža kamen s krpom . Akoje liječenje uspješno, etch ocjene će nestati , ostavljajući zahvaćena područja sjajan . Inače ,travertin će trebati profesionalnu brigu .
Bojenje

Neki materijali koji Etch travertin također će ga obojiti . Kada se to dogodi , to je potrebno liječiti mrlju prije pokušaja uklanjanja rezati maraka . To obično znači kemijsku oblog i ostavljajući ga sjesti na kamen do 48 sati . Tip oblog potrebna ovisno o vrsti mrlja ; za uobičajene organske tekućine poput citrusa sok ili vino ,preferira liječenje jeotopina 12 posto vodikovog peroksida i nekoliko kapi amonijaka . Papirnati ručnici ili pamučne loptice može biti namočen u ovo rješenje i zalijepio na zahvaćena područja . Neke mrlje zahtijevaju više poultices .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/general-home-repair/1016072429.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.