Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> izgradnje doma >> Content

Zašto postoje rupe u sredini Drip posude za Peći

? Drip tave su konkavne metalnih diskova koji leže ispod zavojnice na svoj ​​električni ili plinski štednjak , iako se češće nalazi na električnih štednjaka . Ove kapanje tave će uhvatiti izlijevanje hranu i ostale krhotine , alimala rupa na sredini svake drip pan omogućujehrana pada kroz šporet ispod njega . Prevencija požara

Drip tave dopustitiostaci hrane padati s vrha štednjaka . Daleko od električne zavojnice Ovaj gura hranu . Bez drip pan rupu ,hrana bi jednostavno bazen i gomila u tavi i da će na kraju doći do zavojnicu gdje bi to spali i zapaliti vatru . Drip posude također spriječiti vodu iz udruživanju u kapanje tave , što bi moglo uzrokovatistrujni udar ili šok . Drip pan gura hranu i vodu , daleko od zavojnice , gdje je manje vjerojatno da će započeti požar , strujni udar ilikratka .
Coil Instalacija

Most vrste peći imaju kapanje tava s dvije rupe , jedna se nalazi u sredini i jedan pomak u jednoj od strana . Ova rupa je osmišljen kako bi se omogućiloplamenika priključiti izravno na štednjaku . To vam omogućuje da izvadi zavojnicu ukloniti prljave kapanje tava .

Kamp Peći

Neke vrste plina kamp peći imaju pravokutni kapanje tava da stavite na vrhu plinskog plamenika . Rupa u sredini omogućujeplamen do preko kapanje tava , dok jepan pruža platformu za hranu , lonac ili tavu za odmor na, kao i uhvatiti bilo ostataka hrane i kaplje koji bi inače ugasiti plamenu ili prljav područje .
čišćenje ispod Drip Posude

jerhrana može curiti ispod standardne kuhinje šporet , morat ćete shvatiti kako dizati šporet do očistiti ispod njega . Vi imate dvije opcije: uklanjanje cijelog šporet za temeljito čišćenje i uklanjanje svaki drip pan na licu mjesta čiste mala područja . Za uklanjanje drop tave , nekaštednjak ohladi u potpunosti prije locirati gdjeplamenik pridaje štednjaku i povlačenjem zavojnice ravno iz vezanosti . Izvadite kapanje tava i čist pod šporet . Za uklanjanje cijeli šporet , ukloniti sve plamenika i kapanje tave prije wedging odvijač između šporet usne i pećnicu i povlačenjem ravno gore. Neki štednjaci zahtijevaju od vas povući šporet naprijed iz pećnice prije nego što ga može podići .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/homemaking/1016085310.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.