Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> asfaltiranje >> Content

Kako izgraditi Travnjak prilazu

Jedan od problema s betonskim i asfaltnim prilaznim je da njihove površine su nepropusna , tako da voda otječe ih . Ta tendencija pomaže napraviti Flash - poplave pogoršati u vrlo prometnih površina , dok je nosio ulje ili drugih onečišćivača na prilazu u oluji kanalizaciju, koja izvatkom vode u potocima i rijekama . Ugradnja trave kolni ulaz može dati neki reljef prilikom pokušaja za rješavanje tih pitanja . Trava kolovoz jekolovoz izrađen od plastičnog grid sustav koji omogućava trava rasti kroz , pod uvjetom da je snagu od betona ili asfalta prilazu , a čimetrava apsorbirati rainwater.Things Vi ćete morati Srpski Jackhammer Srpski bager < br > Šljunak
Mehanički ploča za sabijanje
plastična rešetka pavers
pila za metal Screenshot Grubo cement pijesak
tla Screenshot Kompost
Sod Screenshot Utility nož
za polijevanje vrta
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Tear svoj ​​postojeći kolni prilaz , ili označiti s boja u spreju područje gdje ste instaliranjem trave kolovoz. Ovisno o veličini vašeg starog prilaza , možete ga pocijepati s jackhammer i očistiti ga rukom ili najam jedan ugovor s teškom opremom , kao što su bagerom .
2

Digrupu 6 inča duboko za kolovoz. Iznajmljivanje bager ili iznajmljivanje izvođača za to će biti puno lakše nego kopati po ruci s lopatom . Nagibtla u rupu prema ulici po stopi od 1 inča za svakih 100 metara .
3

Ulijte 2 inča šljunka u rupu i trčanje preko njega s mehaničkim ploče zbijača kako bi se čvrsto baze . Možete iznajmiti ploča valjaka na najam opreme na pogonu .
4

Instalirajte plastična rešetka materijal na vrhu šljunka . Slijedite upute proizvođača glede precizne tehnike za materijal koji ste kupili , ali uglavnom ne instalirate rešetke tako da ih polaganje u rupu i sigurnosna zasebne rešetke jedni drugima . Kad je potrebno , rezati rešetke da stane s pila za metal .
5

Lay tanki sloj grubog cementa pijeska na vrhu mreže , to izravnavanje .
6

mix humusa i komposta zajedno u 50-50 mix i širiti ga na rešetki u 2 - inčni sloj .
7

Instalirajte busenje na vrhu tla /komposta mix . Razvijte traka od SOD na mix , s početkom u dnu kolnog prilaza . Ako je potrebno , rezati travnjak sa skalpelom . Voda je svaki strip SOD dok je natopljena nakon što ga posaditi .
8

Vodasod temeljito svaki dan za tjedan dana , a zatim svaki drugi dan za sljedeća dva tjedna .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1016095296.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.