Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kukuruza >> Content

Sadi kukuruz Dubina

jednogodišnja biljka jednom posve odrasli , kukuruz zahtijeva neke pažljivo sadnju i nastojali kada je mlada . Zrna kukuruza dubinu se sadi ima ogroman utjecaj na cjelokupno zdravlje biljke . Idealno Sadnja dubina

Za maksimalnu rastući potencijal i kukuruza proizvodnje , sjemenke treba biti posađeno na dubini od jednog inča do 2 1/2 cm . Ako se sadi kukuruz preduboko , to će staviti pritisak na biljci dok je pokušavao nicati i do vrha na tlu .

Roots

Ako kukuruza se sade na preplitko od dubine , to može ometati zdravo raste za ostatak tvornice života . Nakon sadnje , korijeni niču iz sjemena i odmah početi sidro i njegovati biljke . Kada su ti korijeni su previše plitko stabilizirati biljka , može prevrnuti ili se početi sušiti nakon klijanja .
Tla

temperatura i kvaliteta tlo ste sadnju svoj ​​kukuruz u treba uzeti u obzir prilikom izračuna dubinu sadnje . Kada se sadi kukuruz u rano proljeće ,tlo će biti cool i kukuruz treba biti posađeno na plitkom kraju spektra , oko 1 do 1 1/2 inča . U kasno proljeće i početkom ljeta ,tlo će biti toplija i suša i kukuruz treba posaditi na 2 do 2 1/2 cm kako bi se osiguralosjeme može klijati ispravno .
< br >
od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1016104177.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.