Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj namirnica >> Content

Kako rastu kikiriki

kikirikija ( Apios Americana ) jegomolj od native American loze . Koristi se slično kao krumpir , kikiriki hranio američkih Indijanaca i hodočasnike . Kikirikija loza raste 6 do 12 metara u dužinu i nose cigle crvene do ružičaste cvjetove . Gomolja i starter vina su dostupne putem izvornih biljnih rasadnicima i online trgovaca . Gomolji najbolji okus kada je napustio u zemlju najmanje dvije vegetacije i bere tek nakon prvog mraza . Kikiriki su hrabar u zonama 3 do 9 od američkog ministarstva poljoprivrede Plant srčanost Zone Map.Things morat ćete Srpski vrt vilicu
Lopata
komposta Screenshot Pijesak
Trellis ili drugih sustava podrške < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmijeniti tla u širokom području vrta . Kikiriki širiti , tako da bi bili sigurni da imaju dosta dobru zemlju u kojoj se to učini . Popustiti tla na dubini od 10 centimetara kako bi se omogućilo da se korijenje raširi .
2

Uklonite Top 8 inča tla u krevet , gomilaju pola od toga uz rupu i kreće na drugu polovinu u drugi dio vrta . Pomiješajte 2 inča komposta i 2 inča pijeska u hrpu tla i ubacivati ​​ga u istraženog prostora . Glatka krevet s grabljama .
3

Instalirajte podršku za lozu , 6 inča udaljen od mjesta gdje ćete ga posaditi . Rešetka ili post - najmanje 7 metara u visinu - dovoljno je
4

Biljka kikirikija gomolja u 3 - inčni - duboke rupe i pokriti ih sa zemljom . . Plant starter vina na istoj dubini na kojoj rastu u vrtić lonac .
5

Vodakikirikija krevet dok ga je vlažan na dubini od 6 cm , i zadržavanja vlage tla u svakom trenutku .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1016104739.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.