Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> stabla >> Content

JeCedar Tree Toxic da pas

? Četiri pravi cedrovi ( Cedrus . Spp) , uspješan u US Department of Agriculture biljnih srčanost zona 6 do 9 , su bezopasne za pse . To ne vrijedi za bijeli cedar ( Melia azedarach ) , također poznat kao nit ili chinaberry stabla . Bijela cedar je jedan od više od 700 biljaka koje sadrže pseto otrovni spojevi , prema Humane Society u Sjedinjenim Američkim Državama . Bijela cedar je također napao mnogo od svoje rastuće u USDA zonama 7 do 10b . Bijela Cedar Toksini

White cedar sadrži limonids klasificirane kao meliatoxins . Oni su najviše koncentrirani u bobicama , ali psi također može ih uzimati po žvakaća kore, lišća ili cvijeća . Stablo također sadrži otrovni alkaloid , tri otrovne smole i dvije otrovne kiseline . Ovi spojevi u kombinaciji dodati do vrlo opasnog zalogaj za vašeg ljubimca , što uzrokuje simptome bilo od jedan sat do dva dana nakon što ih je on troši . Osim ako ste dobili hitnu pomoć , on može ići nizbrdo brzo . Dobra vijest je da je bijeli kedar bobice su toliko ogorčeni da većina životinja ih izbjeći . Loša vijest je da jede samo pet ili šest od njih je bila kobna za male pse .
Znakovi White Cedar Trovanje

trovanja White cedar utječe na psa probavni i živčanog sustava. On može doživjeti povraćanje , krvavi proljev ili zatvor . Neurološki simptomi uključuju slabost, drhtanje, djelomičnu paralizu i kolaps . Teška trovanje izaziva komu i respiratorne neuspjeh . Ako se ne liječi , psi konzumiranje smrtonosne doze bijele cedrovine toksina obično umiru u roku od dva dana nakon što su njihovi simptomi površinu .
Spremanje vaš ljubimac

Ako ste pronašli svog psa grickanje na bilo kojem dijelu bijelog cedra i pokazuju simptome trovanja bijelog cedra , odmah po njega kako bi veterinar . Tretmani mogu uključivati ​​povraćanja , crpne trbuh ukloniti bobice ili drugog biljnog otpada , dajući mu aktivni ugljen da apsorbira toksine , ili IV tekućine za održavanje svoje tekućine i spriječiti zatajenje bubrega .
Zašto je vaš Pas jede Biljke

vašeg psa biljaka grickao navika može biti naslijeđena . Benjamin L. Hart , dr.vet.med izvješća u 2009 proučavanju biljne prehrane ponašanja u pasa i mačaka koje su ti ljubimci povremeno jedu travu ili druge biljke za poticanje povraćanja , kada su bolesni . Većina ih je , međutim , ne čini se da je bolestan prije ili poslije povraćati . Istraživači su nagađali da je Fido je divlji preci konzumiraju biljke očistiti parazite iz svojih crijevnih puteva . Čak i ako je parazit bez , moderni psi mogu biti genetski stvoreni da učine isto . Ako je vaš ljubimac je utvrđeno da su vegetacije u svojoj prehrani , vaše jedine opcije su zadržati svoj ​​bijeli kedar zabranjen za njega ili ga izvadite iz svog dvorišta .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/trees/1016027190.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.