Temperaturnih razlika u Fan - Prisilnih Pećnice

Fan - prisiljeni pećnice koristiti metodu za kuhanje koja je drugačija od one u tradicionalnoj pećnici . Također poznat kao konvekcija peći , te peći koristite ventilator koji gura toplinu oko hrane , kuhanjem sa svih strana . Ove pećnice vam kuhati svoju omiljenu hranu mnogo brže , jertoplina distribuira ravnomjerno po hranu , a ne grijanje iz jednog smjera , kaoredoviti pećnica radi . Tri Metode Kuhanje

Prilikom kuhanja ufan - prisiljeni pećnica , imate tri različite metode kuhanja raspolaganju . Prva metoda uključuje kuhanje hrane u skladu s vremenskom okviru navedene na recept , ali okretanje temperaturu 25 stupnjeva od jednog recepti koristi . Druga metoda uključuje kuhanje hrane na temperaturi kojazahtijeva recept , ali ga kuhati u manje vremena . Također imate mogućnost kuhanja hranu u manje vremena i na nižoj temperaturi .
Expert Insight

Gourmet Sleuth web preporučuje gleda na receptu i vrsti od jelo ili tavi prije kuhanja u sušioniku . Stranica tvrdi da je hrana kuha u plitkim posudama ili tave i hrane kuhane na kolačić listova su najprikladniji za konvekcija peći . Duboke tave, velike prženje tava, pokrivena jela i složenci su najprikladniji za tradicionalnu pećnicu .
Upozorenja

Fan - prisilni pećnice gurati zrak oko hrane , kuhanje hrane i do 30 posto brže nego što će kuhati u tradicionalnoj pećnici . Kada kuhati u velikoj posudi ili kuhati stavke koje zahtijeva poklopaca ili pokrova , trebali biste izbjegavati sušioniku . Zraka u pećnici ne može doći do hrane , što znači da će morati kuhati jelo koliko god bi u redovnoj pećnici . Konvekcija peći također imaju tendenciju stvaranja suhu hranu i hranu s manje vlage treba se kuhati u tradicionalnoj pećnici .

Razmatranja

Ako želite kuhati hranu na nižoj temperaturi u pećnici s ventilatorom - prisiljen , pokušajte smanjiti temperaturu pećnice za 25 stupnjeva . Na primjer , akorecept pozive za pečenje na 425 stupnjeva celzijusa , a zatim smanjite temperaturu na 400 stupnjeva celzijusa . Ovisno o vrsti hrane kuhane , možda ćete morati još niže temperature . Ako želite kuhati hranu u pećnici s ventilatorom prisiljeni na preporučenoj temperaturi tradicionalnom pećnici , a zatim smanjiti vrijeme kuhanja za 25 posto na 30 posto . Za hranu koja je trebala pecite 30 minuta , ispeći ga , umjesto za 21-23 minuta .

Kako očistiti požutjela Starinski Fiberglass lampice Shade

Možda misle da sukul 1950 bubanj stilu svjetiljka hlad ste pronašli na pošiljci sastoji od neke vrste papirom za pečenje , ali je vjerojatnije da je to napravio od stakloplastike . Ako niste sigurni je li vaša svjetiljka hlad stakloplastike ili ne ,

Více >